dimecres, 8 d’octubre del 2014

L'ALEVÍ "A" GOLEJA AL "B" DEL CORNELLÀ,
I AVUI S'ENFRONTARÀ AL TECNOFUTBOL.










RCD Espanyol Aleví “A”: 9 -  UE Cornellà “B”: 1

Golejada d’escàndol en un desigualat partit entre els alevins A del RCD Espanyol i B de la UD Cornellà. Els espanyolistes amb el pas dels minuts van anar plasmant sobre el marcador la diferència entre ambdós conjunts tot i que el Cornellà – malgrat el marcador final – va plantar cara i va disposar inclòs d’ocasions per fer algun gol més deixant bones sensacions en els dos primers quarts.

Ja des del primer minut es succeïren les oportunitats dels locals com un xut a l’exterior de la xarxa lateral, un centre de Sergi que no arribaren ni Junior ni Unax però si Pol després d’un curt refús, evitant el meta del Cornellà el gol amb una bona intervenció, o un centre de Marc que rematà Pol, fora.

Sergi Corbera qui en la jugada anterior després de marxar-se de dos contraris xutà un pèl forçat fora, seria l’encarregat d’obrir el marcador a tres minuts de la finalització del primer quart. Jugada del propi lateral esquerra per Junior qui centra, rebutja malament un defensor caient-li la bola al propi Sergi qui remata dins.  Unax tindria el segon després d’una bona acció escapant-se, però el seu xut final sortí una mica massa creuada.

En el segon període, al primer minut Pol remata per sobre després d’una bona acció de Marc Pubill. Gerard Vilà remata creuat sortint la bola a un pam del pal quan ja s’intuïa el segon gol.  La millor ocasió fins les hores dels visitants arribà mitjançant l’execució d’un córner.

Encarrilà el partit l’Espanyol amb dos llançaments de falta directes executades pel central Ismael Escobar. La primera entrant a la dreta del porter del Cornellà. La segona, a tres del descans, a l’escaire també per la dreta.  Entre mig d’ambdues situacions, ocasió de Gerard Vila, i dues jugades d’atac dels verd-i-blancs resoltes bé pel meta Marçal Ros. Aquesta darrera després d’una bona i ràpida jugada del visitant Balde regatejant i buscant forat enviant un bon tret des de la frontal. El Cornellà va pogué reduir diferències un minut abans del descans amb un xut d’Escribano que s’estavellà al travesser.

En el tercer quart, Buba, estavellaria el seu remat al pal dret després d’una mitja volta. Als quatre minuts de la represa, el Cornellà anotaria mitjançant Narcís, el seu únic gol. Seria en rematar una bola centrada des de la dreta, i l’esfèrica colpejant a l’interior del pal dret supera a Alex Montes. El meta perico evità el segon gol dels cornellanencs després d’un ràpid contracop finalitzat amb un xut dins l’àrea. 

Però tot i els intents de ficar-se en el partit dels visitants, l’Espanyol reaccionà i el japonès Igami tingué dues clares ocasions per fer el quart. La primera en rebre del davanter Unax en safata de plata, erra increïblement tot sol davant el meta totalment venut. La segona, penetrant i rematant i per ben poc sortí l’esfèrica a un pam del pal esquerre.  A tres de la finalització del tercer quart, bona ocasió de nou per Igami que torna a no aprofitar rematant al cos del porter i el refús l’aprofita Buba per rematar dins.  En el darrer instant del tercer període, per fi Igami anotaria el seu golet, girant-se molt bé i rematant ras ajustat. Era el 5-1.

En el darrer quart, el protagonista seria el gambià Buba que anotaria tres gols més del ja aconseguit anteriorment, i pràcticament de manera consecutiva. El 6-1 als dos minuts de la represa, amb un xut creuat dins l’àrea, el setè després d’endur-se amb força una esfèrica i dins l’àrea afusellà al porter. El poker de gols l’aconseguí després d’un bon centre de Marc, rematant creuat dins l’àrea.  Tancà la golejada Pol Cuatrecasas amb un tret des fora de l’àrea.

Poc mancà per aconseguir el quadre espanyolista un triomf de dos dígits, doncs l’Espanyol no afluixà en absolut i Estanis amb un gran llançament, tocà el meta lo just per que la bola s’estavellés al travesser. La darrera oportunitat un bon centre de Gerard rematat per Igami, salvant el porter del Cornellà.

El proper partit dels de Xavi Morón serà aquesta tarda a les 18:00 h. davant el CF Tecnofutbol a la Ciutat Esportiva de la Fundació Marcet.           

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Marçal; Marc, Facu, Sergi; Pol, Junior; Unax
2n.quart: Marçal; Marc, Isma, Sergi; Pol; Gerard Vilà i Estanis
3r. quart: Alex, Gerard Vilà, Facu, Sergi; Buba, Igami; i Unax
darrer quart: Marçal; Marc, Isma, Facu; Pol; Unax i Estanis. Substitucions: Junior i Igami per Marc i Facu, m. 53; Gerard Vilà per Estanis, m. 56.

UE Cornellà: Ignasi Muray, Jorge López, Xavier Querol, Víctor Villote, Mahamadou Balde, Noah Ramon, i Joan Feijóo.
També: Raul López (p.s.), Narcís Costa, Adrián Barquero i Sergi Escribano.

Àrbitre: Eduard Anglés Ezquerra de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al central local Facu, m. 13.

Gols: 1-0: Sergi, m. 12; 2-0: Isma, m. 22; 3-0: Isma, m.27; 3-1: Narcís Costa, m.34; 4-1: Buba, m.42; 5-1: Igami, m. 45; 6-1: Buba, m. 47; 7-1: Buba, m. 48; 8-1: Buba, m. 49; 9-1; Pol, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup segon de Preferent Aleví, disputat en un dels sectors del Camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque al migdia del passat dissabte. Temps assolellat, temperatura elevada.  Ampla presència de familiars del conjunt cornellanenc fent costat als seus, amb algun mal exemple aïllat del que no hauria de veure’s en els terrenys de joc i menys amb partits de nens; reprovació aquesta que en cap cas s’ha de fer extensible a la resta dels espectadors de l’entitat del Baix.       







 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA "B" 9 3 3 0 0 20 4
1 C.F. DAMM 9 3 3 0 0 20 4
3 R.C.D. ESPANYOL 7 3 2 1 0 17 4
4 A.E.C. MANLLEU 7 3 2 1 0 14 4
5 C.F. TECNOFUTBOL 6 3 2 0 1 6 7
6 C.E. L'HOSPITALET "B" 6 3 2 0 1 5 6
6 U.E. SANT ANDREU 6 3 2 0 1 5 6
8 C.E. SANT GABRIEL 4 2 1 1 0 6 2
9 E.C. GRANOLLERS 4 3 1 1 1 8 8
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 3 3 1 0 2 6 8
11 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 3 3 1 0 2 5 10
12 U.D. CORNELLÀ "B" 3 2 1 0 1 3 10
13 U.E. MOLLET C.F. 0 3 0 0 3 3 6
14 C.E. EUROPA 0 3 0 0 3 3 10
15 CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ 0 3 0 0 3 3 17
16 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 0 3 0 0 3 3 21




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M