dimarts, 7 d’octubre del 2014

MOLT BON PARTIT DE L'INFANTIL "A", DAVANT LA DAMM








RCD Espanyol Infantil ”A”: 4 -  CF Damm: 0

En tingué prou en mig partit l’Infantil A espanyolista per sentenciar el seu  encontre davant la Damm (que també havia guanyat els dos encontres precedents) en una nova demostració de superioritat de l’equip de Carles Martínez Novell. Després del quart gol als inicis del segon temps, el joc dels locals baixà sensiblement amb ja la feina feta, evitant-se els cervesers d’encaixar una major golejada que el fort ja correctiu rebut. 

Després d‘un parell d’aproximacions amb perill de Kili i un llançament de Maxím que es passejà, l’equip espanyolista obrí el marcador als nou minuts de joc. Es tot el temps que el quadre cerveser va pogué aguantar a l’equip perico. Dins l’àrea, perfectes moviments de Maxím controlant, retallant i definint amb encert afusellant al meta de la Damm.

Al quart d’hora una falta lateral llençada per Arnau obligà a ficar una mà providencial al meta visitant evitant el segon en rebutjar a córner. Una bona combinació entre Nico i Kili acabà amb un centre bastant tancat que altre cop obligà a emprar-se a fons al meta cerveser.  Un greu error a l’hora de jugar la bola de la cobertura visitant, propicia la recuperació d’Arnau qui entrant dins l’àrea supera al meta amb un suau remat, i aconsegueix col·locar en el marcador el 2-0.

Amb el marcador a favor no tingué cap problema el quadre perico en controlar bé el joc i sense passar cap tipus d’ angunies anà a pel tercer. Aquest arribaria després que Kili entrant a l’àrea en el mà a mà amb el porter rematés forçat per la falta rebuda a un pam del pal. El col·legiat amonestà amb cartolina groga al porter de la Damm i assenyalà el corresponent penal.  S’encarregaria de transformar el màxim càstig Nico, enganyant molt bé al porter i  augmentant a tres la diferència.

En el segon temps, només iniciar-se, error del meta cerveser a l’hora de rebutjar l’esfèrica, li queda curt en colpejar malament i Maxím dins l’àrea no desaprofita per rematar a porta gairebé buida, volent evitar el gol un defensor que el que fa a un metre de la línia és introduir-se encara més l’esfèrica dins en el frustrat intent. El col·legiat donà l’autoria del gol al davanter rus espanyolista.     

Amb el moviment lògic de les banquetes, i el partit ja totalment sentenciat, l’equip perico tingué pietat del seu rival i aixecà el peu de l’accelerador controlant més el joc i arriscant menys.  Amb tot encara tingué algunes ocasions per assolir la “maneta” com una falta lateral que després d’un refús erràtic i una dolenta sortida del porter, rematà de cap el central Alejandro al pal dret, o una més clara encara amb un centre de Julen que amb Pau Sánchez tot sol al segon pal, el menut davanter espanyolista xutant a trencar es topa amb la intervenció del meta que se la trobà amb bastant fortuna.  Per contra, la Damm ho provà amb un llançament directe de falta que es marxà per sobre la porteria i un xut que fou blocat per Ángel. Amb tot decidit, el col·legiat allargà 4 minuts de temps suplementari, quant tampoc hi havia gens de necessitat.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Juanvi, Sergi Benítez, Bañuls, Alejandro, Víctor Sanchís, Dani, Kili, Arnau, Maxím, Nico i Reda.
Substitucions: Ángel i Jofre per Juanvi, i Kili, m. 36; Jordi Casta, Julen Álvarez i Pau Sánchez per Víctor Sanchís, Dani i Reda, m. 43; Domingo i Gerard Barri per Arnau i Sergi Benítez, m. 49; Kili per Maxím, m. 56.

CF Damm: Alex Ruíz, Marcos Garrido, Joan Rubio, José David, Iker Santarén, Mika Marmol, Jonathan Gerbolés, Nil Garrido, Martí Torroda, Guillem Cabot i Alex Alcázar.
Suplents: Joan García (p.s.), Sergi Mendiola, Antonio Bioque, Pol Salvador, Roger Vegas i Cristopher Lascano.

Àrbitre: Miguel Ángel Navarro Sáez, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga a Maxím, m. 42 i als visitants Alex Ruíz, m. 31 i Nil Garrido, m.51.

Gols: 1-0: Maxím, m. 9; 2-0: Arnau, m. 22; 3-0: Nico (pen.), m. 31; 4-0: Maxím, m. 38.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Infantil, disputat a primeres hores de la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura elevada, cel seré amb ambient assolellat.  En les files del quadre cerveser, Pol Salvador Hernández, fins aquest estiu jugador del futbol base espanyolista en les dues darreres temporades.   


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 9 3 3 0 0 14 1
2 U.D. CORNELLÀ 7 3 2 1 0 3 1
3 F.C. BARCELONA 6 2 2 0 0 8 1
4 C.D. SANT GABRIEL 6 3 2 0 1 7 5
5 C.F. DAMM 6 3 2 0 1 4 4
6 CF. LLEIDA ESPORTIU TERRAF. 5 3 1 2 0 5 3
7 C.F. REUS DEPORTIU 4 3 1 1 1 5 5
7 U.E. SANT ANDREU 4 3 1 1 1 5 5
9 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 4 3 1 1 1 4 4
9 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 4 3 1 1 1 4 4
11 GIRONA F.C. 3 3 1 0 2 3 3
12 ATLÈTIC SEGRE 3 2 1 0 1 3 4
13 C. ESCOLA F. GAVÀ 3 3 1 0 2 2 6
14 U.E. BORDETA LLEIDA 1 3 0 1 2 1 5
15 ESCOLA VALLS F.C. 0 3 0 0 3 3 9
16 C.E. EUROPA 0 3 0 0 3 0 11




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M