dimarts, 7 d’octubre del 2014

TRIOMF... I A UN PUNT DEL PRIMER LLOC,
JUST ABANS DE DISPUTAR EL PARTIT AJORNAT










RCD Espanyol Juvenil “B”: 2 – CE. Vila Olímpica: 0

El Juvenil “B” espanyolista es va imposar a la Vila Olímpica en partit corresponent a la sisena jornada de lliga jugat ahir diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els grocs venien de derrotar 3-1 al líder, la Damm CF a l’anterior jornada. Els blanc-i-blaus amb aquesta victòria poden ser líders en solitari de la categoria si son capaços de vèncer dimecres en l’encontre ajornat per les pluges a Mollet del Vallès.  De moment, i  amb un partit més, encapçalen la classificació Damm, Reus Deportiu i Sant Andreu.

Li costà al quadre espanyolista obrí la llauna tot i que des d’un primer moment arribà a l’àrea rival. Als dos minuts Martí rematant de manera acrobàticament envià la pilota fora. Posteriorment seria Adrián Rivas qui rematà aturant Medina.  En un centre xut força tancat de Rivas, altre cop el meta de la Vila rebutjà de punys.

Als onze minuts primera gran ocasió dels locals: Pilota profunda per Adrián Rivas qui arriba primer ficant la bota davant la sortida desesperada del meta Medina, i la pilota mansament amb la porta buida, acaba marxant-se per un pam sortint fora.  Posteriorment una bona arribada del lateral dret Pipa, acabà amb un centre que Enri remata forçat massa fluix.  Altre cop fent mal Pipa arribant fins línia de fons, per que Adrián Rivas remati desviat. 

La Vila posà a prova al que fora meta del Tecnofutbol Edu Frías en un llançament directe de falta, blocant amb seguretat l’esfèrica.  Després d’una bola centrada per Rivas a la que no arriba per poc Enri, l’Espanyol tindria altre gran oportunitat d’obrir el marcador. Transcorria el darrer minut del primer temps quan en una increïble jugada de Puado en la que la pilota no volgué entrar després de tres o quatre remats i refusos a un metre de la línia de gol amb varis defensors i atacants en un gran embolic.

Continuà la mateixa dinàmica en el segon temps i avisà el quadre perico amb un centre als nou minuts d’Ávila que remata de cap el central Melero enviant l’esfèrica per sobre el travesser.  Més clara per Puado quan retallant dins l’àrea es queda tot sol i buscant l’escaire remata fora a l’esquerra. El punt de mira dels espanyolistes no estava tot lo afinat que l’equip necessitava.  Al 61’ centre de Rivas i es destorben tant Enri com Martí a boca de canó i el remat que en tocar al porter s’acaba estavellant al pal dret i no entra l’esfèrica.     

Doble canvi en les files periques entrant Cristopher i Manchón. Tan sols tres minuts després, l’Espanyol obriria el marcador. Seria després de que executés un servei de cantonada Pablo Ávila des de l’esquerra, i entrant amb tot Martí enviés l’esfèrica al fons de la porteria d’un precís cop de cap.

Amb els de Cuesta manant al marcador, gran ocasió de Pablo quan després de robar-li Cristopher l’esfèrica a un defensor, cedeix enrera la passada de la mort per l’exterior perico. El xut fort en carrera, es perd fora i l’Espanyol desaprofita altre ocasió per deixar enllestit el matx.

Mentre, en el 69’ Edu hauria d’intervenir amb una excel·lent intervenció amb una gran estirada enviant a córner en la millor ocasió visitant. A l’altre àrea, Cristopher es precipita i remata fluix (78’). L’Espanyol sentència el partit amb un lliure directe executat per Jordan. El llançament, tocant en un defensor modifica la trajectòria i acaba (amb fortuna pels locals) entrant dins.

Un minut després, a 9’ del final, altre cop el meta espanyolista evita el gol de la Vila Olímpica. Minuts després, entrada lletja a Martí, i picabaralla posterior producte dels nervis i la tensió. El llançament de nou de Jordan des del vèrtex acaba sent rebutjat pel porter qui evita el tercer.  Tampoc Puado amb un llançament en el 89’ i el propi Jordan en el 91’ en una bola dividida, van pogué superar al meta de la Vila i el marcador ja no es va moure més.    
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Edu Frías, Pipa, Pedrosa, Joel, Melero, Martí, Adrián Rivas, Alex Bermejo, Enri, Puado i Pablo Ávila.
Substitucions: Manchón i Christopher per Alex Bermejo i Enri, m. 62; Jordan per Adrián Rivas, m 70; Jaume per Melero, m. 82. Altre suplent: Santaló (p.s.)

CE Vila Olímpica: Alfonso Medina, Marc Fernández, Javier Romero, Fabio Canavese, Antonio Mejías, Marc Bautista, Gerard Aubareda, Alejandro Manuel, Javi Navarro, Aleix Ballesteros i Mario Martos.
Substitucions: Marco Esteban per Antonio Mejías, m. 46; Juan José per Mario Martos, m. 64; Branco Abel per Gerard Aubareda, m. 68; Manuel Sesma per Aleix Ballesteros, m. 73. Altre suplent: Jordi Suils (p.s.)

Àrbitre: Josep Vilaró Alarcón, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Óscar Gómez Gutiérrez i Joan Llistar Perelló. Cartolines grogues a Puado, m. 89 per part espanyolista i a  Javi Navarro, m. 83 i Javier Romero, m. 89 per part visitant.

Gols: 1-0: Martí, m. 65; 2-0: Jordan, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, disputat el matí del passat diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel ennuvolat després de les tempestes de primeres hores del matí, donant pas a grans clarianes per quedar totalment seré, amb temperatura alta.  En les files del quadre del Club Esportiu Vila Olímpica, el davanter centre Javier Navarro Rodríguez, que abans de jugar les darreres temporades al Cornellà, ho havia fet durant molts anys al futbol base del RCD Espanyol i Escola.  


  CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL,  GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.F. DAMM "B" 13 6 4 1 1 13 7
2 C.F. REUS DEPORTIU 13 6 4 1 1 12 8
3 U.E. SANT ANDREU 13 6 4 1 1 8 4
4 F.C. BARCELONA "B" 12 6 4 0 2 13 7
5 R.C.D. ESPANYOL "B" 12 5 4 0 1 11 5
6 ESCOLA. F. GIRONÉS-SÀBAT 11 6 3 2 1 10 9
7 F.C. GIRONA 10 6 2 4 0 10 6
8 A.E. PRAT 9 5 2 3 0 8 5
9 U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE 9 6 2 3 1 6 7
10 U.D. CORNELLÀ "B" 8 6 2 2 2 11 7
11 C.E. EUROPA 7 6 2 1 3 6 6
12 A.E.C. MANLLEU 6 6 1 3 2 5 6
13 C.E. L'HOSPITALET 5 6 1 2 3 7 10
14 U.E. MOLLET C.F. 4 5 1 1 3 5 9
15 C.F. GAVÀ 4 6 1 1 4 11 16
16 VILA OLÍMPIC CLUB ESP. 3 6 1 0 5 6 11
17 C.F. BLANCA SUBUR 3 5 1 0 4 3 15
18 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 1 6 0 1 5 4 11





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M