dissabte, 22 de desembre del 2007

A ACOMIADAR L'ANY AMB VICTÒRIA

foto d'arxiu




Estaríem parlant d’un partit estel·lar: Espanyol –Híspalis. La situació d’ambdós conjunts deixa a la nostàlgia qualsevol comparació amb un passat recent; i sempre las comparances son odioses, encara més resulta aquesta, per que les blanc i blaves fora de la lluita per el títol, encara amb molt per disputar i guanyar per obtenir una classificació el més amunt possible i la seguretat de la plaça que dona dret a disputar la Copa de la Reina, però la situació de les andaluses, dramàtica.

Sebastián Borrás ha dimitit; l’ha substituït un jove tècnic de 33 anys José Manuel Fidalgo. El conjunt sevillà solament ha guanyat un encontre davant la Real Sociedad, (ja en plaça de descens, després d’abandonar-la l'Oviedo Moderno), i ho va fer per la mínima, patint derrotes a la resta de partits. Diuen que a entrenador nou, victòria segura... Però les noies del RCD Espanyol, després de dues ensopegades, voldran oferir a l’afició un triomf per acomiadar l’any 2007 que faci oblidar en part les penes que es van arrossegant des de que es va iniciar amb aquell maleït encontre a l’Estartit (primer visitant de l’any nou a Sadrià).

Per que els rivals venen molt a prop perseguint a les espanyolistes i només dos punts separen a diversos equips de la quarta plaça i cinquena que ocupen Espanyol i Prainsa respectivament, no és qüestió de complicar més la cosa.

En front: Híspalis. Però, l’ombra d’aquell Híspalis. El B, amb reforços d’algunes jugadores que no van marxar o millor dit que no van ser invitades a marxar després de la retallada pressupostaria del senyor Del Nido, que amb els seus èxits i grandesa ja no es podia permetre dedicar-li unes quantes engrunes del pressupost a un equip que li havia donat prestigi, estant inclòs a punt de conquerir la lliga.

Només les dues porteres (Lucía e Inés) més les jugadores Alexandra, Amparo, Ana Llamas o Mary Pri continuen de la passada temporada. Tot una llarga llista de baixes (Auxi, Sandra García, Sandra Jiménez, Rocío López, Alicia, Silvia Doblado, Ana Mantas, Coral Dorado, Ana Romero “Wili”, Rocío Rios, Vanessa Gimbert, María Jaen, Cristina Benavides....) han deixat al club andalús totalment desmantellat i es per això i per rés més que això, la causa fonament de la situació que ocupa a la classificació. Per substituir aquest ventall de figures han pujat noies del filial de Nacional, i el que han aconseguit és que en aquests moments tots dos equips estiguin en places de descens.

El partit del Femení A, serà dirigit per el col·legiat José Díaz Rubio del comitè català.

3 comentaris:

Fernando J. Cansado ha dit...

Crec que és molt important arribar a les vacances de Nadal. L'equip, des de fora, em sembla que encara no s'ha recuperat de l'absència d'Adriana.

Anònim ha dit...

Hay que cesar al entrenador del Femenino A, que de ser campeón ha pasado solo a deambular por esos campos tan solo el nombre del RCD Espanyol.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, EL MÉS IMPORTANT ÉS GUANYAR I COM T'HO DIUS EN JOSEP MARIA ACOMIADAR L'ANY AMB VICTÒRIA, DEFENSAR ESTAR ENTRE LES 8 PRIMERES, PERQUÈ SI ES RECUPERA L'ESPANYOL FEMENÍ, GUANYAR LA COPA DE LA REINA, I A MÉS DE LA IMPORTANT RIVALITAT QUE HI HA HAGUT EN ELS ÚLTIMS ANYS ENTRE ELS 2 EQUIPS EN ELS ÚLTIMS ANYS PERS
PRIMERS LLOCS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M