dissabte, 22 de desembre del 2007

LES 3 BESSONES DEIXARAN DE SIGNIFICAR
LA SUBMISSIÓ A UN PENSAMENT ÚNIC.


A voltes amb el famós DVD...

Lamentar-se i donar imatge de victimisme generalment serveix de poc; si que serveix per reafirmar i auto – convèncer als propis, als fidels de la mateixa causa, però poc més. Cal anar més lluny i donar un pas més endavant.
Cal convèncer al contrari.
Cal guanyar-se a la llarga el reconeixement i la simpatia d’aquells que no pensen com nosaltres, d’aquells inclòs que donen suport al greuge en qüestió.
Cal exigir, sí, i també donar totes les passes necessàries per demostrar que tens raó, no sol plorant i queixant-se.

La GPE Manigua, en la seva tasca impagable de denuncia de totes aquelles injustícies que el RCD Espanyol sofreix, va enfilar aquest tema amb el seny i la rotunditat al mateix temps que el greu fet en sí corresponia.
I ho va fer, enviant per carta una queixa al propi President de la Generalitat, (va rebre resposta de data, 2/11/07 veure carta ) i als grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, del que va rebre resposta e interès especial per part del senyor Domingo de Ciutadans el qual va fer una bateria de preguntes en sessió plenària .
Ara, s’ha rebut resposta del senyor Artur Mas, de CiU, en la que al menys de paraula i per escrit desautoritza públicament el DVD famós del conseller Maragall i Cía. veure resposta


Però la situació, (més tenint en compte les respostes del mencionat personatge en seu parlamentaria), requereix anar més lluny.
Cal desculeritzar, cal tornar a la realitat natural de la nostra terra a les 3 Bessones. Cal tornar-les al que eren abans de que un impresentable (o més d’un) es deixés portar per el seu fanatisme, i amb diner públic cometés la infame ocurrència (per no emprar altre paraula) de convertir una marca, una entitat privada en el símbol obligatori pels nens de tota Catalunya, un camí assenyalat tant pels que venen de fora com pels que viuen aquí. Uns nous “principis fonamentals del moviment culé”.

Per tant en la darrera junta directiva de la GPE Manigua celebrada el passat dilluns 17, vàrem aprovar per unanimitat participar en la Cavalcada de Reis amb una carrossa en la que figurin les 3 Bessones blanc i blaves, com a desgreuge no sol cap a la infància si no als propis personatges en sí de les 3 Bessones (totalment innocents) utilitzats com a instrument polític d’adoctrinament d’uns polítics sense escrúpols.

Els jugadors més petits dels equips de futbol de la GPE Manigua aniran dins la carrossa i llençaran caramels als presents a la Cavalcada, demostrant a tothom que Catalunya es terra d’acollida, de integració, i de pluralitat en comptes de ser lloc d’imposició, de submissió i de totalitarisme excloent com alguns polítics han pretès.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M