dimarts, 18 de desembre del 2007

DRISS LAKHOUAJA VA LLUITAR PEL TRIOMF
FINS EL DARRER METRE A GRANOLLERS

41è CROS DE GRANOLLERS.
El 41è Cros de Granollers es va resoldre en els darrers metres en arribar a la línia de meta els tres primers classificats amb només dos segons de diferència.
Driss Lakhouja, que va quedar per davant de Pol Guillem atleta del FCB, va ser tercer en un dur final amb el guanyador Manuel Penas i Reyes Estevez que va ser segon.
En categoria femenina, Isabel Eizmendi va ser tercera, un cop més quedant per darrera de Meritxell Calduch. El triomf va ser també per l’atleta culé Jaqueline Martín.
Podi en categoria juvenil de Ilyas Haik, que va ser tercer.

XXVIII PUJADA A LA SEU VELLA-LLEIDA

Enrique luque va ser segon en aquesta prova de 9.800 metres de recorregut, darrera el keniata Peter Kipyator..

TORNEIG NADAL PISTA DE CAN DRAGÓ.
Abderramán Ait va guanyar als 1.000 metres i 3.000 metres amb 2’39’’ i 8’40’32, realitzant al record de Catalunya. També als atletes Jose Luis Alonso, Khalid i Cristian Sánchez amb pujat al podi a la prova de 200 m.ll. amb cadira de rodes. Als atletes juvenils que també han participat al Trofeu Nadal, que es celebrava a les Pistes d’Atletisme de Can Dragó, Xavi Juanes ha quedat segon a la prova de 400 m.ll. amb un registre de 52’’43.