dimarts, 18 de desembre del 2007

SORPRESA A LA CIUTAT ESPORTIVA

INFANTIL "A" 0 - UD AT. GRAMANET -1

La UD At. Gramanet va protagonitzar la sorpresa, al guanyar dissabte a la tarda, al Infantil A de Divisió d’Honor per 0-1, en un partit per oblidar dels espanyolistes que en cap moment van pogué superar la defensa colomenca.

El primer remat bastant ajustat de Lucho, o l’ocasió d’Aitor Granados, que tot sol es va entretenir perdent l’ocasió al intentar driblar al porter de la Grama, o el llançament de falta que es va passejar horitzontal per tota la porteria sense que cap dels dos jugadors espanyolistes gairebé en la mateixa línia de gol poguessin connectar el ca, feien preveure un desenllaç tant negatiu.

La Grama s’avança
Per que la Gramanet que fins les hores només havia aconseguit vuit punts i ocupava plaça de descens, mitjançant el llançament d’un lliure directe sobre la porteria de David, que es cola ajustat al pal esquer, es avança en el marcador i ja seria irreversible el seu triomf, ja que en cap moment l’Espanyol va donar sensació real de pogué superar-la tot i que com és lògic, també va gaudir d’oportunitats però no de la claredat i la insistència que la classificació deuria fer pensar.

A la segona, les més clares per la Grama al final

Lucho massa individualista s’entreté en excés després de que li caigués una pilota refusada per el porter després d’un centre xut.

Els visitants van disposar d’una ocasió immillorable per sentenciar el matx però el remat es va marxar massa creuat. Posteriorment, Nestor va caure dins l’àrea en una jugada que bastant bé hagués pogut assenyalar pena màxima el col·legiat si bé la superioritat física de l’adversari va influir potser massa en el contacte entre ambdós jugadors.

La millor ocasió dels pericos va ser una formidable acció de Lucho que es va marxar de dos adversaris i va obrir en profunditat a Arturo que va sortir al segon temps, però aquest va estar molt lent i desafortunat xutant als peus del porter colomenc.

Les tres jugades següents de perill van ser protagonitzades per la Gramanet que aprofitant que l’Espanyol estava llençat a pel gol de l’empat, va trencar la línia defensiva espanyolista amb un centre de camp que ja no baixava per defensar els contracops visitants que acabaren estavellant una pilota en el pal i varis un contra un en el que el porter perico va aguantar bé. En mig d’elles, Arturo va caure dins l’àrea però l’àrbitre no va assenyalar rés.

I així, amb el 0-2 molt més a prop que l’empat a un, va acabar un encontre en el que l’Espanyol acabà perdent totes les poques opcions que li quedaven per aconseguir el títol i ara mateix ocupa la tercera posició. Tots els seguidors del futbol base ens preguntem com un equip que va assolir de manera tan convincent i sobrada la passada temporada, mantenint el mateix bloc (menys el tècnic) pugui haver-se-li oblidat jugar al futbol. Al futbol, amb classe i amb gol ...que és el que en masses partits no hem pogut veure. Esperem que els nois recuperin l’olfacte golejador, i millorin el seu joc per que repeteixo, no se’ls ha pogut oblidar d’una temporada a l’altre i tenen qualitat.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA12361200504
2GIMNÀSTIC T.12311011248
3RCD ESPANYOL1226822329
4JABAC CJ - TERRASSA 1223651246
5UE LLEIDA12237232619
6UE CORNELLÀ12206242117
7DAMM CF12206241310
8GIRONA FC1218534178
9UE SANT ANDREU12134171824
10CE EUROPA1213417932
11UD AT. GRAMANET1211327915
12CF RIUPRIMER 1211327926
13CE MATARÓ129237716
14CE L'HOSPITALET127219945
15EC GRANOLLERS12620101225
16CF BADALONA1261381026

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De acuerdo en toda tu cronica y en tus apreciaciones. El equipo esta iendo de mas a menos. Esta primando el juego individualista y se han olvidado que el futbol es un juego COLECTIVO, donde prima la combinación y la inteligencia.
Este equipo gano el año pasado la Liga preferente jugando contra equipos un año superiores. Este año no juegan a nada. Bueno si a coger el balon y no pasarlo hasta que se lo quitan los rivales

Josep Maria ha dit...

Se me ha olvidado de mencionar ese detalle, aunque se da por entendido y sabido a los que siguen el futbol base (que no es todo el mundo, claro), que la temporada pasada cuando fueron campeones, jugaban contra muchos equipos un año mayores. De ahí, la duda sobre el juego de esta temporada, cuando todos pensabamos que si no arrasaría, si que al menos sería superior al resto de equipos (exceptuando al Barça que eso ya es otra cuestión y depende de los fichajes que incorporen, etc.).
Bueno, poco a poco ya irán corrigiendo errores, que és de lo que se trata y más que los resultados o la clasificación, lo importante es el juego, pues los pocos que eramos viendo y sufriendo las inclemencias del frío, lo comentábamos que uno de los errores és el demasiado individualismo, el no soltar antes el balón. Pasa en algun otro equipo también, y para eso está o debería estar los entrenadores, para pulir defectos más que para conseguir títulos que al fin y al cabo, está muy bien, pero en estas edades lo que importa es que se lo pasen bien, jueguen en conjunto y vayan adquiriendo los conceptos para que puedan ir subiendo hasta juveniles que es cuando ya empieza a ser prácticamente semi-profesionales.
Un saludo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M