diumenge, 16 de desembre del 2007

REMUNTADA, I TRIOMF JUST I NECESSARI
DEL FILIAL ESPANYOLISTA (3-2) DAVANT EL MIAPUESTA





Ha costat ... (3-2)
El RCD Espanyol B, ha aconseguit per primer cop aquesta temporada la segona victòria consecutiva en lliga després de guanyar amb molts problemes al Miapuesta Castelldefels en un bonic encontre en el que ha hagut de tot, i els homes de Joan Francesc Ferrer “Rubi” han merescut els tres punts, objectiu aquest que ha costat i molt degut bastant per les pròpies errades que han fet que el partit es compliqués i molt.

Domini altern, i gol del Miapuesta
El primer ensurt l’ha donat el conjunt de Castelldefels al poc de començar l’encontre. Amb tot, l’oportunitat més clara ha estat per els blanc i blaus quan al minut vuit, Jordi Gómez ha estavellat a la creueta dreta de la porteria defensada per Cravioto.

Una autèntica llàstima tenint en compte que pocs minuts després, en el 14, Willi ha posat per davant al Miapuesta en el marcador. Gerro d’aigua freda per un Espanyol B, necessitat de punts, i que encarava l’encontre a remolc en el marcador.

Els espanyolistes a per l’empat !
Ocasions n’ha tingut el filial blanc i blau, però un cop més semblava que el gol estava renyit amb l’Espanyol B; primer Jordi Gómez que ha estat travat molt a prop de la línia de l’àrea, tot i que el col·legiat Pintado ha assenyalat la infracció fora.
El mateix Jordi Gómez, molt incisiu, ha xutat i Cravioto ha rebutjat a còrner en una bona intervenció.
Sito Riera ha penetrat anant-se de dos contraris fins la línia de fons, però un cop més el porter visitant s’ha llençat als seus peus avortant el perill.

Pedraza empata el partit
Gran jugada dels espanyolistes, que mitjançant una perfecta centrada de Juanma per l’esquerra, Pedraza amb un precís cop de cap a l’escaire dret de la porteria bat a Cravioto.

Riera xuta fora a l’esquerra de la porteria visitant. L’Espanyol semblava llençat i que en qualsevol moment podia venir el gol que donés la volta al marcador; i en efecte, Jordi Gómez remata de cap al fons de la porteria molt avançat, i el col·legiat invalida el gol per posició anti –reglamentaria.

...I el que arriba és el segon del Miapuesta
Just quan s’arribava a la fi del primer temps, cop molt dur el que ha donat el Miapuesta al marcar el segon després d’una errada molt significativa d’Oscar Reyes. L’ Espanyol B ha estat molt desafortunat en defensa tot el partit i no ha estat aquest ni el primer ni el darrer error en la reraguarda perica.

Encara abans del descans, Javi Márquez ha gaudit d’una ocasió mitjançant el llançament d’una falta però el seu tret ha estat blocat sense problemes per el porter visitant.

A la segona part, l’Espanyol B ha sortit a per totes.
Conscient que una derrota davant el penúltim condemnava a l’equip a una posició dramàtica a la classificació, els homes del filial espanyolista han sortit dispostos a capgirar la situació quan abans millor, i Jordi Gómez en una incursió a l’àrea s’ha desfet del seu marcador i penetrant per la zona dreta del mig de l’atac ha superat al darrer defensor i aquest l’ha travat fent-lo caure tot i que potser hagués pogut continuar la jugada; el cas, es que el col·legiat ha assenyalat el clar penal, però s’ha deixat als vestidors la targeta vermella justa i merescuda ja que era jugada manifesta de gol.
La pena màxima l’ha llençat Juanma, malament, a la dreta del porter que ha endevinat i ha rebutjat.

Altre cop la desgràcia queia sobre el filial perico. Llavors ja, Rubi no li ha quedat més remei que cremar les naus, fent sortir a Zamora i a un Palanca que sortia d’un període d’inactivitat substituint a Oscar Reyes i a Sito.

Palanca, revulsiu
La primera pilota que ha tocat el golejador espanyolista l’ha endinsat a la porteria visitant; aprofitant una precisa centrada de Juanma per l’esquerra i rematant al primer pal tal com li venia. Un bonic gol que obria les portes de la il·lusió i de l’esperança en un equip mancat de moral i confiança amb sí mateix.

Però el Miapuesta, encara ha donat senyals de perill i ha disposat d’una molt clara ocasió de gol després d’una errada col·lectiva de la defensa local, però sortosament el remat se n’ha anat fora.
Palanca en jugada molt similar al gol ha estat a punt de repetir després d’una nova centrada de Juanma però aquest cop el defensor molt oportú s’ha avançat rebutjant a còrner.

El Miapuesta no es donava per vençut i altre cop és a punt de donar un disgust, tot i que Casilla en aquesta ocasió ho evita blocant bé el remat.
Juanjo entra per Fran Erencia, i precisament un xut del migcentre espanyolista se’n va fora per poc, per damunt el travesser.

El gol salvador de Zamora
Quan semblava que passaven els minuts i l’empat seria el resultat definitiu, Zamora en una jugada embolicada, estableix el 3-2 que dona els tres punts als locals, al rematar de tret creuat una pilota morta que ha acabat entrant per la dreta del porter visitant. Era el just premi per un equip que ha estat superior al Miapuesta i que només les errades (penal inclòs) han fet que tingués que patir fins el darrer moment de l’encontre

Els més de quatre minuts de prolongació que el col·legiat ha tingut a bé d’obsequiar-nos han augmentat el patiment d’un equip que ha defensat el resultat amb ungles i dents conscient de la importància dels punts. Encara hagués pogut incrementar el compte, Juanma en jugada individual avortada per el porter, o Palanca que ha xutat en el darrer sospir prop de l’escaire esquerra. Per contra, el Miapuesta ha intentat buscar l’empat per si sonava la flauta, però aquest cop els punts s’han quedat en casa i cauen com un autèntic bàlsam per l’equip de Rubí que mica a mica es recupera de la greu situació.

Fitxa Tècnica:
Espanyol B: Kiko Casilla, Toni Lao, Óscar Reyes (Zamora, min.46), Serrán, Fran Erencia (Juanjo, min.77), Tito, Sito Riera (Palanca, min.56), Jordi Gómez, Pedraza, Javi Márquez i Juanma.


UE Miapuesta Castelldefels: Cravioto, Eloy, Olalla, Garrido, Boadas, Céspedes (Gazapo, min.60), Manel, Willy, Carlos Pérez (Morillo, min.54), Diego (Porcel, min.74) i Álvaro.


Àrbitre: Sr. Vicente Pintado Calero, del col·legi balear. Ha amonestat Fran (min.19), Juanma, (min.61) i Pedraza (min.72) per part perica , i als visitants Céspedes (min.14), Garrido (min.46), Cravioto (min.51), Eloy (min.59), Morillo (min.89). Ha expulsat a Manel (min.55 i 92).

Gols: 0-1: Willy, min.14, 1-1: Pedraza, min.38, 1-2; Willy, min.45, 2-2: Palanca, min.58, i 3-2: Zamora, min.82.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Temps assolejat que ha esmorteït el fred que fa aquests dies. A la mateixa hora jugava en el camp tercer, el Cadet B del RCD Espanyol.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, ES VA PATIR FINS AL FINAL, PERÒ AL FINAL ES VA ACONSEGUIR UNA VICTÒRIA JUSTA, QUE DÓNA OXIGEN A L'EQUIP PER SORTIR DEL POU,DESTACAR LA RECUPERACIÓ DE L'OLFACTE GOLEJADOR DELS DAVANTERS ZAMORA I PALANCA.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M