diumenge, 16 de desembre del 2007

PATINT L'OLESA-ESPANYOL SUMA LA QUARTA VICTÒRIA (68-63)

Ahir vespre, el CB Olesa- Espanyol va obtenir el quart triomf que l'allunya ja de les posicions de descens que es troven a tres victòries. El rival, el Extremadura Dato, va donar més feina de la prevista i al final el resultat va ser d'un ajustat 68-63 amb parcials de 12-23, 15-10. 23-17 i 18-13, diferència aquesta (la del darrer quart) que va ser la definitiva en el marcador.

Les extremenyes van anar per davant durant bona part de l’encontre gràcies al primer quart en el que un primer parcial de 2-11, va donar ales a un conjunt, el Extremadura Dato que van obtenir fins onze punts de diferència al final dels deu primers minuts.

Tot i l’aproximació en el marcador de les noies del Olesa-Espanyol abans i després del descans, de nou les extremenyes van tornar a tenir avantatge gràcies a vuit punts consecutius de la jugadora visitant Amra Dapo. Tina Lelas, la pivot croata va aconseguir 7 rebots en atac sota taulells, destacant en el partit junt a la nord-americana Le'Coe Willingham amb 16 punts i 10 rebots.

El darrer quart es va iniciar amb empat a 50, i es va anant mantenint les distàncies fins que Musovic va anotar fruït de dos contracops, i unit a dues anti esportives van acabar decantant el partit per les noies del CB Olesa- Espanyol, que amb aquest triomf s’allunya de la zona perillosa de la classificació.

Pabelló del CB Olesa - Espanyol, Olesa de Montserrat. Àrbitres: Raul Sánchez Martín, i Francisco de Asis Marín Rodríguez.