dimecres, 24 de desembre del 2008

EL FEMENÍ DERROTA SENSE PROBLEMES
AL COLEGIO ALEMÁN (3-0)

AL JUVENIL LI REMUNTA LA UD. CORNELLÀ EN ELS DARRERS MINUTS, DESPRÉS D'UN ESCANDALÓS ARBITRATGE. L'EQUIP ESPANYOLISTA S'HA QUEDAT AMB 9 JUGADORS. EL JUVENIL "B" GUANYA 1-0 AL PRAT. EL INFANTIL FEMENÍ "B" SUMA UN PUNT. EL PARTIT DEL FEMENÍ JUV. CAD. ES TORNA A AJORNAR PER INCOMPAREIXENÇA DEL ROCAFONDA.

RCD Espanyol:3 - DSV Colegio Alemán: 0

Amb pas ferm
Tal com va succeir en el partit davant el At. Málaga, l’Espanyol ha sortit per feina i no ha volgut tenir cap tipus de sorpresa davant un dels equips teòricament més febles de la Superlliga.
Així, al minut quatre de joc, Sara engalta un fort xut que es cola per l’escaire esquerra de la porteria valenciana.

Les coses es posaven molt bé per l’actual líder de la Superlliga. Sara Serna ha estat la protagonista principal del matx tal com va succeir davant les andaluses en el darrer encontre a Sadrià. Per que minuts després del gol, ha gaudit de dues ocasions molt clares: La primera, ha rematat al cos de la portera visitant que ha cobert bé, i la segona més clara encara, quan dribla inclòs a la portera Cristina, s’entreté massa en xutar i quan ho fa, una defensora rebutja salvant el gol sota pals.

L’Espanyol arribava amb perill i mitjançant Vero entre línies i Sara (xut creuat que bloca la portera del Colegio Alemán Cristina Estevez), i Corredera, trenaven les jugades suficients per haver sentenciat el partit.

El primer remat de les visitants ha tingut lloc al minut vint-i-cinc de joc, però la rematada no ha presentat gaires problemes per Marina que ha aturat l’esfèrica adornant-se.

Una passada en profunditat de Vero a Joana que no pot rematar davant la sortida expeditiva de la portera.

Vero sentència

Una gran jugada de Sara, que es marxa de les dues jugadores que formaven l’eix defensiu, se’n porta de cap la pilota i avançant encarant a la portera aragonesa del Colegio Alemán, la dribla i aquest cop al perdre angle, ha estat generosa i veient com arribava Vero des de darrera li ha donat en safata de plata el gol a la davantera gallega, que de fort xut inapel•lable ha establert el resultat de dos gols a zero en que s’ha arribat al descans.

El segon temps ha estat més ensopit. El Colegio Alemán que s’ha defensat bé, ha inclòs dominat en certs moments, sense crear això sí, cap tipus de perill a la porteria defensada per Marina.

El 3-0 ha arribat gràcies una jugada de Corredera que ha pujat la banda esquerra amb velocitat, arribant a línia de fons, i la seva centrada ha estat rematada per Sara de potent xut, després de fer-ne un molt bon control.

De jugada individual Noemí ho ha provat amb un tret que buscava l’escaire i ha sortit fora. Al 58’, un xut de les visitants ha estat la segona ocasió en que s’han aproximat per dir-ho d’alguna manera, amb cert perill a les immediacions de l’àrea espanyolista.

L’Espanyol ha pogut marcar en una rematada de cap de Joana, que s’ha marxat fora, o en un xut de Noemí que s’ha marxat ajustat al pal dret. Corredera ha posat a prova a la portera del conjunt valencià amb un llançament que ha respost la meta amb un rebuig a còrner.

El partit s’ha anat morint amb un joc cada cop més espès i travat, amb un Espanyol que ja donava per bo el marcador i un Colegio Alemán que tampoc podia fer quelcom més que acceptar un resultat “mínim” de 3-0 al camp del líder i màxim golejador del campionat. Altres, els hi anat pitjor...

L’encontre ha estat positiu, efectiu, però gens brillant, i molt poc fluid. El important és que l’equip ha sumat tres nous punts, (un cop més sense comptar amb Adriana, que no acaba de recuperar-se), i fins l’any que ve, amb l'equip al capdavant de la classificació...

RCD Espanyol: Marina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola, Meseguer, Noemí, Vero, Corredera, Joana i Sara.
Substitucions: Carol per Noemí, m. 65; Vanesa per Chola, m. 70; Lara per Mesi, m. 80; Rocío per Corredera, m. 89.

DSV Colegio Alemán: Cristina, Montse, Tere, Beatriz, Arantxa, Creu, María José, Carme, Marta, Julia i Estela.
Substitucions: Raquel per Carme, m. 75; María Martí per María José, m. 82; Paula per Marta, m. 85; Núria per Beatriz, m. 90.

Àrbitre: De la Torre Acedo, del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Sara, m. 4; 2-0: Vero, m. 42; 3-0: Sara, m. 48.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la jornada de Superlliga Femenina del 04/01/09 avançat. Poc públic, i menys al disputar-se coincidint amb el Juvenil A.