dimecres, 24 de desembre del 2008

SENTIMENT PERICO DESITJA A TOHTOM BON NADAL

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES
A LA PBB DE MONTCADA I REIXAC






Ahir vespre va tenir lloc a Montcada i Reixac, el lliurament de les joguines que la Penya Blanc i Blava d’aquesta localitat vallesana ha recollit en aquests dies.

L’acte va tenir lloc a la Parròquia del barri de Can Sant Joan de Montcada i Reixac, dins la primera campanya de “Cap nen sense joguina" sent un autèntic èxit. Els membres de la penya espanyolista de Montcada han omplert fins a tres furgonetes de joguines quedant molt satisfets.

La Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, vol agrair a tres comerços que han cedit el seu espai per convertir-se, durant aquests dies en que s’ha dut a terme aquesta iniciativa, punt de recollida de les joguines: La Ferreteria Industrial Montcada, el Bar “Punto de Encuentro”, i la llibreria Papeleria Montcada.
També la penya expressa el seu agraïment a totes les persones anònimes que han col·laborat per que aquesta iniciativa hagi sigut un èxit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL VOSTRE AMIC JOSE CARRERA DESITJA A TOTS ELS LECTORS DE SENTIMENT PERICO QUE TINGUEU UN BON NADAL I UN FELIÇ ANY NOU, QUE TOT U VAGI BÉ, TINGUEU SALUT, ALEGRIES, FELICITATS, DINERS.QUE AQUEST ANY HORRIBLE S'ACABI I COMENCI UN ANY NOU EN EL QUE GUANYEM LA SUPERLLIGA I LA COPA DE LA REINA, LA COPA DEL REI DEL 1 EQUIP I JUVENIL.SALUTACIONS DE TOT COR.I HO FEM UN ANY + LLEGINT AQUESTÀ PÀGINA TANT MACA, GAUDINT DELS TRIOMFS DEL NOSTRE CLUB, PATINT COM SEMPRE, PERÒ EN UNA PÀGINA ON ES TROBEN MOLTS AMICS I ON PODEM EXPRESAR LES NOSTRES IDEES.EN AQUESTS + DE 2 ANYS HEM TINGUT MOLT BONS RECORDS, MOLTES ALEGRIES,ETC.ESPEREM FER-HO MOLTS + ANYS. FINS ARA. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M