dimarts, 23 de desembre del 2008

INFANTIL "B" CAU SORPRENENTMENT A SADRIÀ,
ABANS DE MARXAR AL TORNEIG DE MASPALOMAS

RCDE INFANTIL "B": 0 - CD BLANES: 2

L’Infantil B del RCD Espanyol va caure dissabte sorprenentment a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant un dels conjunts més febles de la categoria, el CD Blanes, que des d’un bon principi és va fer creditor de la victòria. El conjunt espanyolista en moltes fases del partit no va tenir la profunditat habitual i quan la va tenir, no va estar encertat mínimament cara a porta i va perdre tres punts que l’allunyen de la lluita per la primera plaça del grup segon de Preferent Infantil.

El Blanes ja d’un començament va mostrar-se perillós i va demostrar que no venia només a defensar el marcador i esperar darrera la seva sort.
Ja als primers minuts, els de la Selva van tenir una molt clara ocasió quan superada la sortida del meta Oliveros, un defensor treu sota pals amb el cap, o un centre molt perillós que es va passejar per la porteria sense que trobés rematador.

La primera ocasió clara dels espanyolistes va trigar molt a arribar: Mitjançant Fernando, va tenir lloc el primer xut seriós a porta que va ser aturat pel meta visitant.

La clau del partit
Al minut 32, una centrada és rematada de cap per Samper pentinant la pilota, i aquesta cau al segon pal als peus de Jack qui totalment sol, i a menys de dos metres de la línia de gol, remata incomprensiblement fora.

En el segon temps, quan es duien deu minuts de joc, el Blanes dona la sorpresa i s’avança en el marcador.
L’Espanyol va a remolc del marcador i del temps que cada cop queda menys, i ho intenta, però les ocasions no son molt clares; Patrick no arriba a rematar davant l’expeditiva sortida del porter, o un còrner llençat per Maxi és rematat per Jack que es trobava sol, fora.

Una centrada per l’esquerra de l’atac del Blanes, el porter espanyolista no bloca l’esfèrica, davant la pressió de l’atacant visitant, i la insistència té el premi del gol, ja que al final la bola acaba dins la porteria espanyolista. Era el 0-2 i el partit es posava coll amunt, malgrat que encara quedava temps per reaccionar, era ja molt difícil.

En els darrers cinc minuts de joc, l’Espanyol disposaria de dues clares ocasions de gol per al menys intentar la remuntada, però el desencert i l’infortuni es va fer palès, quan la pilota es refusada sota pals i no entra, o com en la darrera jugada es destorben dos companys en la mateixa àrea petita a l’hora de xutar i es malbarata l’ocasió.

A Maspalomas
Recordem per finalitzar aquestes línies, que l’activitat d’aquest equip no cessa amb motiu de les festes nadalenques, ja que primerament disputarà un amistós amb el Navas, com a preparació del XIII Torneig de Futbol 7 Internacional C+, que enguany es disputa a Maspalomas.

Sort pels jugadors de Dani Fernández, malgrat que no serà tasca gens fàcil més tenint en compta el grup tan complicat que li ha tocat en sort al conjunt espanyolista: Barcelona, Sevilla i Milán... Quasi rés...