dissabte, 27 de desembre del 2008

EL RCDE INFANTIL "B", AL TORNEIG F-7 INT. DE MASPALOMAS

El RCD Espanyol Infantil B, disputarà a partir de demà diumenge el prestigiós “Torneo Internacional de futbol-7 Alevín” , enguany a la localitat canària de Maspalomas.

L’Espanyol va conquerir en dues ocasions aquest torneig. Van ser les lleves del 1992 i 1993 que en l’actualitat formen el Juvenil B, i el Cadet A respectivament.

En l’edició del 2004 (IX), l’Espanyol va conquerir el trofeu, al vèncer a la final al Bayer de Leverkussen amb gols d’Enric i Sani. En les semifinals s’havia desfet del Paris Sant Germain per un marcador de 3-1. Quart havia estat el Valencia.

En l’edició del 2005 (X), l’Espanyol va ser campió al derrotar per 2-0 a la Selecció de Camerún. El conjunt llavors de Cesar Sanz va donar l’autèntica sorpresa en aturar al conjunt africà amb un excepcional treball físic i un gran plantejament tàctic que va donar els seus fruits amb el triomf final. En aquella ocasió, tercer va ser el Madrid (eliminat per l’Espanyol als penals després d’acabar l’encontre sense gols), i quart l’Inter.

Enguany ha quedat enquadrat en un difícil grup: Barcelona, Sevilla i Milan seran els rivals dels espanyolistes.

• Grup A: Barcelona, Espanyol, Sevilla y Milán
  • Grup B: R.Madrid, At.Madrid, Athletic e Inter de Milán
  • Grup C: Valencia, Villarreal, Borussia Dortmund y Benfica

El 27 de desembre es inaugura el torneig amb un encontre entre una selecció de Canàries i una selecció de jugadors dels equips participants en el torneig.
Aquest matx, es disputarà amb dos temps de quinze minuts, i cada equip cedirà a un dels seus jugadors per formar la selecció.