dimecres, 24 de desembre del 2008

QUINTANA ES CARREGA L'ENCONTRE

RCDE JUVENIL "A": 1 - UD CORNELLÀ: 2
Lamentable espectacle el que ens va oferir López Quintana. Va deixar al conjunt de Ramon Guerrero, primer amb un home menys des del minut 38 de joc, i des del 72’ amb nou, quan la diferència era mínima en el marcador, sent el principal responsable de la desfeta del conjunt espanyolista.
L' encontre va ser molt dur, però aquest senyor va castigar amb excés les accions punibles dels locals, mentre que va emprar una diferent vara de mesurar pel conjunt del Baix Llobregat.

Marc de Val va obrir les esperances dels espanyolistes en rematar perfectament de cap. Tot semblava posar-se de cara, però...

Max es va tenir que retirar lesionat al primer quart d’hora de joc; era el primer contratemps per els de Guerrero. El va substituir Oscar Sielva... Ja ho veuen, el que son les coses... De destacar a Old Trafford en la pretemporada amb el primer equip, a ser suplent del juvenil. Això és el que es deuen referir a política de pedrera....

Álvaro Vega veu la segona groga abans del descans i l’equip es queda amb un home menys faltant una eternitat.
Com l’Espanyol s’ha defensat amb ordre i amb solvència, calia augmentar l’aposta del senyor col•legiat... Vinga, un altre al carrer. El lateral esquerrà Angel també ha d’abandonar abans d’hora. El Cornellà amb superioritat de dos homes més, posa setge sobre la porteria del romanès Dinu.

L’Espanyol lògicament cedeix terreny cada cop més, fins que a falta de sis minuts pels noranta, el conjunt verd empata l’encontre.

L’Espanyol amb 1-1 al marcador tindria dues ocasions per tornar a posar-se per davant (una de molt clara), però la pilota no entra i el que és pitjor, seria el Cornellà qui amb un remat de cap imparable, deixa el marcador final esmentat en l'afegit.

El públic perico assistent en reduït nombre a causa del fred i el mal horari del partit, molt indignat fa responsable de la derrota al col•legiat i rodeja la part de la tanca per on es surt dels vestidors situats sota la tribuna principal.

El col•legiat tement per la seva integritat física (covards i mal pensats no se’n tornaran) no surt, i obliga a els responsables de la seguretat del club (Tomás Boticario), a cridar a les forces d’ordre públic que en dues dotacions de vehicles de Mossos d’Esquadra acudeixen en temps rècord, i amb una diligència que ja haguessin volgut els pobres que els hi queien bengales i tota classe d’objectes en els recents derbis a Montjuïc per part de Boixos Nois.

El grup que rodeja la tanca, observa com el delegat del Cornellà els hi fa a sobre gestos molt lletjos, quan l’actitud dels jugadors visitants va ser correcta. A sobre, encara excitant més a la gent, ja de per sí cabrejada.

Sense que succeís rés, només exterioritzar les queixes pels lamentables arbitratges que pateix el nostre club, (en el primer equip com a màxima víctima dels mateixos, i a sobre ja, inclós en partits del futbol base), reclamant major contundència del club a l’hora de fer-se respectar en les institucions federatives, la gent allà concentrada va anar abandonant fluidament el lloc sense cap altre incident que el que aquest senyor (Quintana) va protagonitzar sobre el terreny de joc.

Amb aquesta derrota, es complica l’objectiu de revalidar el títol de lliga, malgrat que encara queda molta lliga.




Fitxa Tècnica:
RCDE Juvenil “A”: Dinu, Pere, Ángel, Vega, De Val, Moñino, Molina, Caballé, Marc Mas, Sergio i Max
Substitucions: Oscar Sielva per Max, m. 11; Álvaro per Marc Mas, m. 71; Albert Mozò per Caballé, m. 76.

UE Cornellà: Fabre, José Luis, Dani, Pol, Óscar, Roig, Lardín, Pep, Cano, Fasih i Moha.
Substitucions: Carmona per Dani, m. 46: Gómez per Roig, m. 46; Dani González per Lardín, m. 69.

Gols: 1-0: De Val, m.8; 1-1: Cano, m.84; 1-2: Dani González, m.91.

Àrbitre: López Quintana. Va mostrar targetes grogues a Pol, m.12, Dani, m.30, Sielva, m.75, Sergio, m.77, José Luis, m.86, Pere, m.94. Va expulsar a Vega per dues amonestacions (20’ i 38’), a Àngel Martínez (46’ i 72’) i a Moha (77’ i 87’)

Incidències: Partit avançat de la jornada dissetena de la Divisió d’Honor Juvenil. Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Poc públic, però en la seva major part (els espanyolistes), molt indignats amb la nefasta actuació arbitral.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M