dilluns, 22 de desembre del 2008

TRES GOLS... I ELS PALS, PROTAGONISTES.














RCDE CADET "B": 3 - BARRI STES. CREUS: 0

Triomf del Cadet B davant el feble Barri Santes Creus
El conjunt de Dani Poyatos no va concedir cap possibilitat al dubte, i des del mateix moment que va iniciar-se l’encontre va plasmar la seva superioritat en el joc, en el marcador fruït d’un gol de Isaac en els primers instants del matx.

No va ser bo el primer temps, però les ocasions espanyolistes van deixar ben clar, que l’únic objectiu dels de Reus no era altre que intentar no sortir golejats de Sant Adrià.

Per que una rematada de Juanjo podia haver portat camí de gol si no hagués respost amb una bona intervenció el meta visitant, o un servei de falta amb jugada assajada en la que a punt Isaac d’arribar a l’esfèrica a la que s’avança el porter.

Primer pal...
Un servei de falta executat per Miravent acaba estavellant-se al travesser i el rebuig es rematat per Adrià, però la situació ja era anti-reglamentària segons el criteri del col·legiat de l’encontre.

Una centrada d’Aitor per l’esquerra es passeja davant Miravent que en la mateixa línia de gol no arriba per centímetres al cuir. En altre jugada, el meta reusenc es llença als peus del lateral esquerrà Aitor evitant el seu remat.

Canvis en el segon temps
Surten “Coco” Corella, Eric Jacobs i José Manuel Rios. Al pocs instants, Isaac entre dos defenses s’emporta molt bé la pilota elevant-la per sobre i amb un bon control davant la sortida del porter, executa perfectament una vaselina que suposa el segon gol del Cadet espanyolista.

Més pals...
Surten Pablo i Oscar Medina. Serà Pablo qui fent jugada per la dreta estavellarà la seva centrada xut al pal de la porteria visitant, i el mateix refús de la fusta li cau a Oscar Medina que remata a boca de canó, i de nou la pilota al pal, en aquesta ocasió al dret.

Oscar Medina comptaria amb altre ocasió, en la que el seu remat es ben tapat pel porter que cobria l’angle curt.

Per fi, Oscar Medina marca, i ho fa en una acció similar al segon gol d’Isaac amb una vaselina. Era el tercer i definitiu gol del líder del grup segon de Preferent.

D’aquí fins el final, més ocasions i més pals...

Juanjo és a punt de marcar després de culminar la seva jugada amb dos retalls dins l’àrea amb un xut un pèl creuat. Un servei de cantonada executat des de la dreta de l’atac perico, acaba rematat per Ríos de nou al pal esquer.
A punt és Oscar d’aprofitar una errada en el blocatge del porter en una jugada que semblava no oferia dificultats per el meta del Barri Stes. Creus.

Altre jugada d’Oscar amb passada de la mort a Juanjo que incomprensiblement erra davant porta el més fàcil en el mig de l’àrea petita, enviant fora l’esfèrica.
La darrera jugada de perill va ser una centrada d’Oscar Medina per l’esquerra i Aitor remata al travesser i el rebuig posterior es rematat per Juanjo, sortint fora la pilota.

RCD Espanyol:
August, Albarrán, Arroyo, Pifa i Aitor; Mesa, Juanjo, Miravent; Adrià Ruiz, Sandro Armas i Isaac.
Al minut 41, Corella, Jacobs, Rios. Al minut 48, Pablo i Oscar Medina

Gols: 1-0: Isaac, m. 2; 2-0: Isaac, m. 48; 3-0: Oscar Medina.

Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, matinal freda. Poc públic.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M