dimarts, 23 de desembre del 2008

EL JUV. CAD. FEMENÍ
DERROTA AL LÍDER (1-0)
















RCDE FEMENÍ JUV. CADET : 1 - CD SANT GABRIEL: 0



Gran victòria del femení juvenil cadet , en un partit molt disputat en que els dos equips podien haver marcat a la primera part

La segona part va començar amb domini absolut perico.Va tenir moltes ocasions, dos pals, dos vaselines que es van marxar fora, de les jugadores Andrea de La Fuente, Andrea Altmann, Ariadna Forment.

Gran passada de Carla Borràs a la dorsal nº 7 capitana de l'espanyol que dribla a dues jugadores i a la surtida de la portera del Sant Gabriel que és diu també Natalia li va fer una gran vaselina que va entrar dins de la porteria.

Després el Sant Gabriel va intentar-ho i hi va haver ocasions per ambdós conjunts. Natalia Pinto va salvar l'equip amb una gran aturada a una pilota que es ficava dins per tot l'escaire. Marta Espiñeira va xutar fregant el pal a la última jugada.


Les noies son colíders i amb un partit menys que el CD Sant Gabriel, que precisament es disputarà avui davant el Rocafonda CF, ajornat al seu dia al no presentar prou nombre de jugadores el rival de les espanyolistes. L'objectiu de l'equip és guanyar la lliga.


Crònica cedida per Jose Carrera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
FELICITATS A LA NOSTRA PEDRERA DE
L'ESPANYOL FEMENÍ QUE ESTÀ DEMOSTRANT QUE ÉS UNA DE LES MILLORS, I HO DEMOSTRA AMB TÍTOLS , AMB ALEGRIES I TRIOMFS.
ADÉU.JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M