divendres, 26 de desembre del 2008

EL JUVENIL "B"
VA ACABAR L'ANY, GUANYANT






RCDE JUVENIL "B": 1 - AE PRAT: 0
El Juvenil B del RCD Espanyol va derrotar 1-0 per la mínima a l’AE Prat en partit avançat de la jornada del 4 de gener, disputat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, aquest passat dimarts a la tarda.

Després del infortunat final en el derbi disputat cinquanta hores abans, el conjunt de Lluis Planagumà va voler acabar l’any amb un triomf i ben aviat va materialitzar l’ocasió mitjançant Ruben, fent pujar el primer i únic gol al marcador.

L’Espanyol va dominar però no va saber transformar les ocasions per sentenciar el matx. En les instants finals del primer temps i en el segon, els visitants van estar a punt de donar un bon ensurt als espanyolistes empatant l’encontre, però dues molt bones intervencions d’Eloi Mir, ho van impedir.

En el segon temps, el joc va ser molt espès i el ritme molt lent, (havia hagut poc temps de marge des del darrer encontre) i el Prat tampoc es prodigar massa en atac tret de les ocasions mencionades. Al final, victòria espanyolista, que no va perillar en el darrer tram del partit, malgrat l’exigua diferència en el marcador.

RCD Espanyol: Eloi; Adrià, Amat, Josep, Clerc; Montcusí, Antonio, Carles Mur; Tello, Nierga i Ruben. Van jugar també, Quiles, Joan Angel (capitans del cadet A), i Pablo.

Gol: 1-0: Ruben.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M