dimecres, 28 de gener del 2009

DERROTA INESPERADA,
ABANS DEL TORNEIG DE RIGA











RCDE Infantil B: 1 - FP Sánchez Llibre: 4

Tal com va passar en el partit abans del Blanes (0-2) quan l’equip pràcticament es disposava a preparar viatge per disputar el Torneo de F-7 de Maspalomas, en aquesta ocasió també el Infantil B en la prèvia al Torneig de Riga, va sucumbir en Sadrià davant un rival en teoria assequible.

El 1-4 final, tot i ser molt exagerat pels mèrits vistos sobre la gespa del camp tres de Sadrià, defineix perfectament el dolent partit efectuat per l’equip, que no va pogué imposar-se al seu rival i en moltes fases de l’encontre va ser dominat pels visitants que es van avançar ràpidament en el marcador mitjançant un gol en un servei de falta que no bloca Ivan. Abans Jack havia tingut una clara ocasió que no encertar a transformar.

Els espanyolistes ho intentaren des de fora de l’àrea (Samper), en un llançament dolent en un servei de falta dins l’àrea per cessió al porter, però no va haver-hi prou profunditat i constància en l’atac per igualar el matx.



En el segon temps amb un segon gol dels visitants producte d’una centrada per la dreta rematada de primera al primer pal, semblava que tot estava decidit, però llavors els espanyolistes van treure el millor de si mateixos, van reduir diferències en el marcador gràcies a un gol de Raul que eleva perfectament la bola aprofitant una passada entre línies. Fernando havia disposat abans d’una molt clara ocasió, però el seu xut acaba a les mans del meta de la Fundació.


Però un cop més, quan semblava que podia caure l’empat gràcies al major domini local, un contracop en jugada individual del davanter centre de la Fundació que per velocitat i empenta es planta sol i acaba afusellant al meta perico.


Aquí va morir l’encontre, i encara els del Maresme van ampliar el marcador a un quart gol, que com hem dit anteriorment, fou excessiu el resultat, malgrat que el triomf si que es pot considerar just ja que la Fundació va estar molt ben plantada sobre el camp, molt ficats en el partit i van saber anul·lar als jugadors importants del conjunt de Dani Fernández.

Ara, els espanyolistes marxen cap a Riga, la capital de Letonia on disputaran un torneig davant equips europeus entre els que destaca el Werder Bremen. Oportunitat pels nois per agafar experiència en tornejos amb representació internacional, i madurar en la seva formació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M