dimarts, 27 de gener del 2009

L'ALEVÍ VA VÈNCER, SUPERANT
LES DURES CONDICIONS CLIMATOLÒGIQUES














RCD Espanyol Aleví “A”: 2- CE L’Hospitalet: 0

El RCD Espanyol Aleví va guanyar amb molts més problemes dels previstos al conjunt riberenc en un partit per oblidar, condicionat per el insofrible vendaval que va fer una autèntica proesa pels nens pogué lligar jugades sobre la gespa del camp tercer de Sadrià.

L’Espanyol va començar fort, i ja al primer minut va estavellar una pilota al travesser de la porteria visitant i pocs minuts després un centre xut va acabar colpejant a la part superior del travesser.

Semblava que l’Espanyol imposaria la seva millor qualitat, però no va ser així: Les dures condicions climatològiques, la defensa numantina dels riberencs que van teixir una teranyina que els espanyolistes no podien superar.

Va ser al segon temps quan l’Espanyol va pogué per fi obrir el marcador gràcies a un sorprenent xut molt llunyà de Mario, que el fort vent va enverinar fins superar al meta visitant.

Javi Navarro va sentenciar el matx, oportú com sempre, després de fer-se amb el refús del porter i creuar l’esfèrica lluny del seu abast.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M