dimarts, 27 de gener del 2009

EL CADET "B" VA DEIXAR-SE
DOS PUNTS EN L'AFEGIT





RCDE Cadet “B” : 1 – UD At. Gramanet “B”: 1

El RCDE Cadet “B” va deixar escapar dos punts en el temps d’afegit davant la Gramanet “B”, al encaixar el gol de l’empat en el darrer instant en l’encontre disputat diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Amb aquest resultat, torna a compartir el liderat de la classificació la FP Sánchez Llibre que va vèncer 1-0 dissabte al Badalona B.

No va fer un bon partit el conjunt de Dani Poyatos, tot i que perfectament podia haver-se fet amb els tres punts si no hi hagués estat la jugada desafortunada en el temps d’afegit. El conjunt perico no va exhibir el bon futbol d’altres ocasions i va estar mancat de profunditat, i d’encert en els metres finals i per que no dir-ho també, va pogué acusar el cansament del viatge a terres de Qatar, així com els sis jugadors de baixa (Ríos, Coco, Albarrán, Casado, Vioqué, i Royo).


El partit ja no va començar gaire bé, ja que per uns problemes físics el davanter Isaac es va tenir que retirar. Va ser substituït per Oscar Medina.

La primera ocasió no va tenir lloc fins el minut 20, quan una centrada per l’esquerra del lateral Aitor es rematada amb una mitja xilena per Pablo, sortint fora fregant el pal.

Els visitants van xutar mitjançant el seu davanter centre sortint també fora. El domini era altern (lleugerament superior als locals) i fins el minut 32 no va arribar la primera clara ocasió de gol i favorable als visitants.
Es tractava d’una rematada de Gerard Font que s’estavella al travesser de la porta de Pau, i el posterior refús acaba sent rematat a boca de canó fent impacte al cos de Pifa.

A la Grama hi jugaven fins a cinc jugadors que havien militat al RCD Espanyol i que ara estan cedits uns i altres desvinculats del club blanc-i-blau com son Sergio Fernández (porter), Alex, Gerard Font, Tarsi, i Nestor Turró.

Pau va tenir que enviar a còrner altre remat molt perillós dels visitants.

Pablo avança l’Espanyol
Era la recta final del primer temps, quan una falta directa llençada per Juanjo no és blocada pel porter visitant i a boca de gol, Pablo molt oportú, aconsegueix marcar el primer i únic gol dels espanyolilstes.

En el segon temps l’Espanyol va gaudir de diverses ocasions producte de xuts perillosos de Pablo o de Lucho.

Però els colomencs van estar qui van tenir una ocasió quan en una badada defensiva, Nestor li roba la cartera a un defensor i provoca que xuti un pèl creuat a l’esquerra de Pau.

L’Espanyol que no acaba de matar el partit, va disposar d’una molt clara ocasió quan un llançament de falta es rebutjat pel meta colomenc, i a un metre i mig de la línia de gol remata Oscar Medina, rebutjant el dorsal 16 sota pals.


L'empat en el darrer instant
Els darrers minuts van ser de domini visitant, i tot i que no hi havia ocasions de perill, els de Santa Coloma van anar tancant més i més als espanyolistes en el seu camp i en els minuts d’afegit es van llençar a la desesperada a per l’empat que va arribar producte d’un servei de cantonada amb molt d’efecte, que Pau va tocar però en comptes de refusar l’esfèrica, aquesta es va acabar introduint dins, assenyalant el col·legiat la fi de l'encontre .



RCDE Cadet “B”: Pau, Jaime, Pifa, Arroyo, Aitor, Jacobs, Lucho, Juanjo, Isaac, Albert i Pablo.
Van jugar també: Oscar Medina, Mesa, Adrián Ruiz, Marc Molina, Sandro Armas.

Gols: 1-0: Pablo, m. 36; 1-1: m. 83

Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M