divendres, 30 de gener del 2009

L'ESPANYOL FICA LA POR AL COS AL BARÇA
QUE ACABA DEMANANT L'HORA...

FC Barcelona: 3 –RCD Espanyol: 2

Fregant el miracle
El RCD Espanyol ha caigut eliminat de la Copa del Rei, en perdre per un mínim 3-2 en el Camp Nou, després que els homes de Pochettino s’hagin refet d’un advers 3-0 i hagin posat la por als culés que han acabat demanant l’hora, perdent temps Pinto i trigant a retornar les pilotes que sortien fora del terreny. A més, Guardiola ha tingut que posar en joc tota l’artilleria pesada per evitar que l’Espanyol fes menjar al públic tots els crits que tots sabem ja clàssics.

L’Espanyol ha sortit amb un equip ple de suplents, (amb Sergio Sánchez a la medul•lar), però que en tot moment han donat la cara i s’han deixat la pell en el feu barcelonista. La primera mitja hora, el conjunt blanc-i-blau ha mantingut a ratlla als locals, que han marcat mitjançant Xavi de falta directa quan era un lliure indirecte, ben anul•lat per Megia Dávila.

La primera ocasió blaugrana ha tingut lloc al minut 21 quan Cristian ha tingut que rebutjar amb la ma, enrera per sobre el travesser un enverinat centre xut de Bojan.

Jonathan els hi perdona la vida
Jonathan Soriano ha deixat anar una de les poques oportunitats que li quedaven ( si és que li quedava alguna ja). En un contracop l’ha deixat sol front a Pinto i en l’un contra un, ha rematat als núvols de Collblanc.

Els barcelonistes han gaudit d’una ocasió, mitjançant Messi de cap a centrada d’Alves que bloca Cristian.

Errada cruel de Cristian
Un xut de Silvinho, no es blocat per Cristian i Bojan a boca de canó remata aconseguint el primer gol. Una veritable llàstima tenint en compta que l’Espanyol tenia perfectament controlat el matx, aguantant bé l’empat al partit i a l’eliminatòria.

Els darrers minuts del primer temps han estat de domini local, amb xuts de Gudjonhsen (aturat per Cristian), de Xavi, (fora) i una rematada de Gudjohnsen que respon el meta argentí amb bona intervenció.

Sortida al segon temps per oblidar
L’Espanyol ha perdut els papers en els primers minuts del segon temps: Una jugada de despropòsits entre un xut fluix de Cristian, un retall a la mitja volta de Lacruz que l’obliga a desprendre’s de la bola de qualsevol manera i una relliscada de Sergio Sánchez culminen amb una passada de Xavi a Bojan que supera la sortida desesperada de Cristian elevant-li la bola per sobre.

El tercer producte d’un servei de cantonada, rematant Piqué avançant-se als centrals espanyolistes.

Mentre el Barcelona es recrea...Arriba la reacció espanyolista
Quan tot semblava dat i beneït, amb el 3-0, i la grada ens recordava les frases clàssiques de “A Segunda...!! (allà la imaginació tampoc dona per més, com els del “Puta Barça” a l’Olímpic), l’Espanyol capgirarà la eufòria i acabarà convertint el passeig militar amb una autèntica batalla per la eliminatòria, gràcies a un gol d’un xut de Coro que rebotant en un defensor, fa estèril l’estirada de Pinto, i un gran gol de Callejón que des de fora l’àrea deixa anar un autèntic obús.

Entre gol i gol, el Barcelona a punt de donar l’ensurt, gràcies a l’enèsima errada de Lacruz, blocant Cristian el remat de Messi.

El Camp Nou emmudeix quan Callejón deixa anar altre xut que aquest cop obliga a emprar-se a fons a Pinto. Era l’empat a tres, però malauradament la intervenció del meta culé ho evita.

Guardiola ha tingut que donar entrada a Iniesta i a Eto’o, símptoma clar i diàfan de la por que se l’hi ha ficat al cos al barcelonisme.

Per un moment, planejava l’ombra del “Tamudazo”
L’Espanyol ha confiat la seva sort a un definitiu cop de sort a l’estil del “Tamudazo” de fa dues temporades, mentre que el barcelonisme encongit perdia tota classe de temps, mirant el rellotge mentre les cares de pànic de Laporta i Cía temien un idèntic final.

Però aquest Espanyol ha tornat a demostrar que li falta “punch” a la davantera. Jarque (que ha sortit recol•locat al mig del camp) ha estat expulsat per dues targes, en el minut 91 com a anècdota d’un encontre en el que els espanyolistes, només per la lluita, la fe i el no donar-se mai per vençuts mereixien millor sort. Per joc, domini i ocasions, ja es altre historia.

Per cert, senyor Daniel Sánchez Llibre i membres del Consell d’Administració: Els fitxatges per quant?





Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Silvinho, Busquets, Gudjhonsen, Xavi, Hleb, Messi, i Bojan.
Cáceres per Puyol, m. 60; Iniesta per Hleb, m. 70; Eto’o per Bojan, m. 73.

RCD Espanyol: Cristian (6), Finnan (4), Lacruz (3), Torrejón (3), Chica (7), Sergio Sánchez (7), Ángel (4), Lola (6), Rufete (5), Coro (5) i Jonathan (1).
Substitucions: Jarque (6) per Finnan, m.50 ; Callejón (8) per Rufete, m. 65; Didac Vila (s.q.) per Sergio, m. 89.

Àrbitre: Mejia Dàvila, del col•legi madrileny. Bon arbitratge. Ha mostrat targetes grogues a Busquets, m. 32, Chica, m. 38, Jarque (expulsat per dues targes 69 i 91).

Gols: 1-0: Bojan, m. 34; 2-0:Bojan, m. 48; 3-0: Piqué, m. 57; 3-1:Coro , m. 59; 3-2: Callejón, m. 68.

Incidències: Partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. S’ha guardat un minut de silenci per la mort de Pablo Porta.

3 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Hemos rozado el milagro, amigo Josep Maria......lo que hubieramos disfrutado....de todas maneras ayer volvi a disfrutar viendo al Espanyol, que ya es mucho.
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Os aseguro que en el palco del Barça ayer olia a caca. lastima que no tuvieramos un Tamudo o un Pandiani en el campo.
Lo siento pero Jonathan por lo que sea no sirve al Espanyol y lo mejor es que se vaya ya.
Pere Joan

Anònim ha dit...

Hola: El anonim anterior ho ha significat, veure la cara del Dimoni de Lapotra,El rei del Parlament el Sr.ganxet i el bobinable alcalde de la Barna, fotien cara de merda d'OCA, ja esta bé, la por, la tenien al cos i aixó que l'Espanyol anava a passar l'estona amb quatre canyes.
Hara resta refrendar-ho diumengue amb 3-4 a 0.
Salut i endavant Espanyol.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M