EN SANTA COLOMA DE GRAMANET

(Mpal. de Santa Coloma de Gramanet: Josep Maria)

UD At. Gramanet: 0 - RCDE Cadet “A”: 2

Triomf important contra els elements
El RCD Espanyol Cadet “A” va obtenir el triomf dissabte al migdia al Mpal. de Santa Coloma davant la UD At. Gramanet per 0-2 en un encontre en el que el fort vent va ser el protagonista.

Domini altern en els primers compassos. La Gram es va acostar amb perill el minut sis, producte d’un contracop i una passada en profunditat, en el que en el ma a ma, Germán Parreño va salvar rebutjant a còrner.

La rèplica, una falta executada per Quiles que es va marxar per sobre el travesser. L’Espanyol va estar a punt d’aprofitar-se d’una badada local quan el defensa Pol, perd davant Sergi Darder i Gil que recull la bola, xuta ajustat al pal dret aturant el meta colomenc.

Una centrada per banda esquerra amb molt perill va ser rematada per Xavi Solè d’esquenes defectuosament.

Gol de Quiles que dona avantatge a l'Espanyol
Amb la fortuna del vent, Quiles va deixar anar un xut que a mida que es va anar apropant es va enverinar de tal manera que va acabar allotjant-se a l’escaire esquerra de la meta local. L’Espanyol prenia avantatge en el marcador i marcava el camí cap el triomf.

En el tram final del primer temps l’Espanyol podia haver augmentat la diferència, amb jugades de Quiles i d’Alex García a la creueta de la porteria.

Però no va ser fàcil... En absolut.
L’Espanyol va sortir dormit en el segon temps, i la Grama s’ho va acabar creient i es va bolcar sobre la porteria defensada per Germán.

Les ocasions més clares, van estar al minut 53, quan una rematada s’estavella al travesser i posteriorment acaba dins la porteria, però el col·legiat anul·la la jugada i tan sols tres minuts després, de nou pilota en el servei d’una falta que l’aire la complica fins colpejar al travesser i aquesta vegada la rematada després del refús de la fusta es treta entre Germán i els defenses espanyolistes dins l’àrea petita en mig d’un embolic.

I del hipotètic 1-1 es va passar sense solució de continuïtat, al 0-2 definitiu, al definir Xavi Solé d’esperó una gran internada de Gil per l’esquerra; un bonic gol.

Aquest gol deixa tocat definitivament a la Gramanet i en els minuts finals només l’Espanyol protagonitzarà jugades amb perill. Concretament, una falta al minut 61, que es passeja sense que Xavi Solé arribi, o una centrada deGil que es passeja per la línia de gol, no arribant en el segon pal per molt poc Joan Ángel que havia sortit per Quiles.
L’autor del gol Xavi Solé es va retirar, després d’una contusió en una acció en l’encontre, sent substituït per Antonio.

RCD Espanyol: Germán, David, Marc Molina, Nil Victòria, Víctor Álvarez, Jorge, Alex, Sergi Darder, Xavi Solè, Gil, i Quiles.
També han jugat Quiles (per Joan Ángel, m. 48); Héctor, i Antonio (per Xavi Solé, m. 66).

Gols: 0-1: Quiles, m. 37; 0-2: Xavi Solé, m. 57.

Incidències: Partit disputat al Mpal. de Santa Coloma, sota unes condicions meteorològiques difícils, pel fort temporal de vent.