dilluns, 26 de gener del 2009

XI GALA DE PENYES
DEL RCD ESPANYOL




























Dissabte a la nit va tenir lloc la XI Gala de les Penyes del RCD Espanyol a l’Hotel Esperia Tower de l’Hospitalet.

L’acte en sí es va desenvolupar amb la normalitat i dignitat que es mereixen les veritables protagonistes de la Gala, les Penyes del RCDE. Per que una cosa es l’activitat social del nostre club que no té que parar per que uns professionals no estiguin a l’alçada de la nostre samarreta dins del terreny de joc o no facin bé la seva feina en els despatxos, i altre es que a sobre la situació tinguem que carregar els penyístes doblement aquesta lacra.


Això sí, tampoc creiem i considerem que donada la situació dramàtica de l’entitat, el to festiu i alegre queda reduït a la mínima expressió, i tan sols volem destacar l’acte com una concentració de gent que vol al seu club, que sopa, i en l’acte es fan uns lliuraments anualment. No estem per romanços ni per que els veritables protagonistes d’aquesta situació (consellers, executius i jugadors) encara treguin pit davant els “paganos” de tot: La massa social en general i penyistes en particular.

Per tant, comprendreu la situació i que la informació d’aquesta gala, tindrà la mínima (però decent) informació en Sentiment Perico que la -de moment- tràgica situació exigeix.


Només felicitar als guardonats, (un en particular: Don Santiago García Martínez, soci número 1), i felicitar als conductors de l’esdeveniment, a Alfred a Puig que va presentar la gala de la millor manera possible dins les circumstàncies, a Raquel Mateos i David Balaguer, i destacar el discurs d’Alberto Ariza, apel•lant a la unitat dins l’espanyolisme, ressaltant l’esforç des de sempre de l’afició espanyolista per estar al seu lloc i esperem contribuir decisivament a la salvació, i un cop acabada la temporada, avaluar tot el que hagi succeït i demanar les oportunes responsabilitats.



També un record, per el soci Mariano Palacios, de la Penya de Sant Adrià, fet que a qui us parla l’ha deixat fred i sense saber com reaccionar, al assabentar-se de la noticia, inesperada i encara que sempre és dramàtica la pèrdua d’un ser humà, en aquest cas més per qui escriu aquestes línies, tractant-se d’un amic. Descansi en pau. Una nit en definitiva, molt trista.

Ah!... Se m’oblidava. Van venir dos jugadors per primer cop a una Gala... Tamudo i Ivan?... No !!!!
Torrejón i Finnan. Bé, és el primer pas. Menys dona una pedra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. i Cia:Ets un fenomen, a tot arreu arribes, pers molt del teu temps, en donar-nos noticies, cosa que ho celebre'm.Gràcies company i que la salut et duri molt, molts anys fent aquesta tasca.
Salut i endavant Espanyol.
Figot47.
P.D. Resto a l'espera de fer carta o el S.Exc. digui, per enviar-lis als pensantes de la Directiva.

Sentimiento Perico ha dit...

Tamudo en un gala de penyes.....si no sale ni habla con la prensa como para ir a una gala de peñas.....
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Josep Maria ha dit...

Hola Figot47. Carta "als pensantes", uiiii! que complicat això... Ara no se'ls pot molestar, que estan esbrinant si necessitem un davanter, un migcampista o un utiller per salvar l'equip...

Hola David: Son vicios adquiridos y mantenidos. Algún día las cosas cambiarán, y los profesionales se tendrán que deber al club que les paga y en el sueldo se incluirá también el ir a Galas o Aplecs... Con Dani no, por que ya sabemos que aquí manda todo el mundo menos quien ha de mandar, y estos jugadores pues siempre han sido así, acostumbrados a hablar cuando quieren, a no dar la cara cuando no les interesa... En fín, es lo que hay, y con esto hemos de tirar y con lo que nos traigan antes del viernes (si viene algo).

Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M