diumenge, 25 de gener del 2009

GOLEJADES DELS BENJAMINS

Foto d'arxiu.
UFB Jàbac -Terrassa: 1 -RCDE Benjamí "A": 9
El Benjamí “A” va vèncer contundentment (1-9) en el Mpal. de Can Jofresa de Terrassa davant la UFB Jàbac – Terrassa. El conjunt espanyolista continua de lider invicte del grup segon de Preferent Benjamí.

Els gols de l’equip entrenat per David Fernández van ser aconseguits per Fode (4), Alex Collado (2), Joel (2), Marc Llinars (1).


RCDE Benjamí "C": 10 - CD Mongat: 2





Per la seva part, el Benjamí C, líder del grup tercer de Primera Divisió Catalana de Benjamins, va derrotar per 10-2 al C.D. Mongat, en un encontre en el que els espanyolistes van tornar a mostrar la seva superioritat.

Els gols espanyolistes van ser aconseguits per aquest ordre: Torres, Olivares, Onán (2), David (3), Olivares, Torres, Olivares.


CF LLOREDA: 0 - RCDE PREBENJAMÍ: 25
Triomf del PreBenjamí, que va aconseguir una golejada d'escàndol a domicili, davant el Lloreda per 0-25. Els gols els van aconseguir: Soto (5), Kilian (5), Iván (4), Joel (3), Adri (2), Gerard (2), Alejandro (2), Martí (1), Sergi (1).
Avui, diumenge s'ha imposat en un amistós que els ha enfrontat al Llongueras Sant Crist, amb victòria espanyolista per 3-1 (Kilian -2- i Adrián).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M