dimecres, 21 de gener del 2009

ESPANYOL -BARCELONA:
BAPTISME DE FOC PER A POCHETTINO

Foto d'arxiu.

Mauricio Pochettino va ser presentat ahir com a entrenador del RCD Espanyol. Sense cap tipus d’experiència com a entrenador, (només el poc temps que va fer pràctiques sota les ordres d’Emilio Mintiagut al Femení - veure foto -), i amb el que serà preparador físic, Feliciano di Blasi (un encert de l’època Luis Fernández), i Miguel Rosi (gairebé un desconegut), té ja avui mateix el seu baptisme de foc, precisament davant el pitjor rival que pogués tenir.

El partit davant el FC Barcelona, corresponent a l’anada dels quarts de final, donarà començament a les 22:00 hores (gràcies televisions !), i serà xiulat per Cesar Muñiz Fernández del comitè territorial asturià.

En el record de tothom els lamentables incidents dels de la “kale borroka” blaugrana, i l’actitud vergonyosa e infame dels Mossos d’Esquadra que reben ordres del comandaments i dirigents de la seguretat a Catalunya, protegiren als delinqüents en comptes de les víctimes.

No ha estat gaire afortunat l’home en el seu primer dia, ja que la plaga de lesions continua a Can Perico: Oscar Sielva es torna a trencar la clavícula, i diferents homes (Sergio Sánchez, Rufete) arrosseguen molèsties i son seriós dubte.

Molta sort Mauricio. En el futbol i en la vida, a vegades la fe mou muntanyes (Per que de moment, seguèixen sense venir fitxatges, i sense ells és més una qüestió de fe).

1 comentari:

Lord Serer ha dit...

esta noche IRA Y FUEGO http://lordserer.blogspot.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M