dimecres, 21 de gener del 2009

TRIOMF DEL FEMENÍ C
DAVANT EL FEMENÍ "A" DEL SANT ANDREU

SENSE SORPRESES EN LA PRIMERA LLISTA DE POCHETTINO: Kameni, Chica, Sergio Sánchez, Román, Valdo, Callejón, Luis García, Lola, Beranger, Nico Pareja, Nené, Coro, Jarque, Moisés, Jonathan Soriano i Cristian Álvarez.

Gran victòria que ens torna a col·locar en la lluita per el títol. Resultat just.

RCD ESPANYOL FEMENÍ C: 2 - UE SANT ANDREU: 0

El partit va començar avorrit, amb domini perico, però la muralla defensiva de les santadreuenques evitava els xuts a porta .La primera que ho va intentar va ser Alexia que va llençar un xut desviat.

La jugada clau del partit
Va ser una passada d'Alexia a Linda a la que van derribar fent-li penalt. Va llençar-lo Alexia ben col·locat ajustat al pal, fent el 1-0.
Després les blanc-i-blaves es van animar i van tenir més ocasions. Andrea Pereira xuta de lluny i la pilota l'atura la portera santadreunenca amb el peu. Gran centrada de Nerea a Micaela al segon pal on estava tot sola, però es cau i una defensa santadreunenca treu la pilota fora de la línea de gol.Nerea xuta de falta per damunt de la portera visitant .

El Sant Andreu només va arribar una vegada a la porteria perica xutant per damunt de la portera blanc-i-blava. La primera part va acabar amb dos xuts fluixos de Cristina Fuentes des de llunyque va rebre sense complicacions la portera del conjunt del Sant Andreu.

Domini espanyolista en el segon temps
La segona part va ser de domini espanyolista que va ser molt superior a l'equipquatribarrat. Alexia xuta la pilota centrada a les mans a portera. Xut ajustat al pal de la capitana espanyolista Eva, però la portera santadreunenca fa una gran estirada i l'atura amb els peus.

Linda davant la sortida de la portera li eleva la pilota, però aquesta fa un gran salt i atrapa la pilota. Ho torna a provar, la davantera perica, xutant a les mans de la portera santadreunenca.
Gemma Ruano jugadora de l'equip visitant es lesiona i va ser substituïda al igual que la ex espanyolista Laurita.

La sentència del partit, amb el segon gol, obra de Nerea
Gran jugada de somni, Alexia passa a Linda, aquesta li torna a Alexia que passa a Nerea que bat per sota a la portera quatribarrada.
El RCD Espanyol C va intentar incrementar el compte golejador amb dos jugades de Linda, a la primera xuta per d’amunt de la porteria, a la segona xuta ajustat al pal, fora.

Destacar la gran actuació de la portera santadreunenca Sandra que va fer un bon paper. El partit va acabar amb Andrea Pereira que xuta. a les mans de la portera santadreunenca. Dir també que hi va haver dos possibles penalts a la segona part a favor de el RCD Espanyol C que no va donar el col·legiat.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ CATALANA FEMENINA, GRUP 1er.