dimecres, 21 de gener del 2009

GOLEJADA DEL INFANTIL "B"
EN EL PRIMER TEMPS

RCDE Infantil “B”: 5 – UE Figueres: 2

El RCD Espanyol Infantil “B” aconseguir un triomf còmode davant la UE Figueres, enllestint en el primer temps amb cinc gols que deixaren solucionat l’encontre. En el segon temps, el joc va ser molt ensopit, els de Dani Fernández van deixar anar el peu de l’accelerador i això va permetre retallar distàncies amb un altre gol als visitants.

Per que als dotze minuts de joc, els espanyolistes ja s’havien avançat amb un definitiu 3-0, després que obrís el marcador Marc Roca al minut vuit, i que Fernando culminés una bona jugada de l’atac espanyolista. Jack, marxant-se tot sol cap a porta, superar de xut creuat al meta visitant, establint el resultat mencionat.

L’Espanyol hagués pogut incrementar el compte, si el davanter Jack, no hagués fet un pèssim control en una jugada en la que es quedava tot sol i podia haver marcat gairebé a plaer.

La UE Figueres va retallar distàncies després d’aprofitar una bona centrada per la dreta del seu atac, rematant amb un precís cop de cap amb el que res va pogué fer el meta espanyolista David.

Aquest gol va esperonar als blanc-i-blaus, que de seguida van tornar a posar setge a la porteria gironina, aconseguint mitjançant Jack, el quart gol de l’encontre i segon del seu compte particular, sent aquest, un gol de molt bella factura des de la zona del vèrtex dret de l’àrea de càstig va deixar anar un col•locat xut que es va allotjar a l’escaire.

Poc després, va ser Samper, qui de falta directa va sorprendre al porter visitant que en aquesta acció va estar molt desafortunat no podent blocar l’esfèrica.

El segon temps, tal com hem dit, va ser molt ensopit, i malgrat tenir ocasions de gol, l’Espanyol ja no va marcar. Una pilota des de la frontal es rematada al minut 52, al travesser botant dins, però el col•legiat que no comptava amb jutges auxiliars no va pogué adonar-se si la pilota havia o no superat la línia de gol. Posteriorment, el refús de la fusta, tampoc és aprofitat, amb intervenció del porter aturant la rematada posterior.

Al minut 57, la UE Figueres aconsegueix retallar distàncies marcant el segon gol, i establint el resultat definitiu, amb una preciosa vaselina, veient al meta espanyolista avançat.