dilluns, 19 de gener del 2009

TRIOMF DEL JUVENIL "B"
DAVANT EL CLUB AL AIN.

CANVI D'HORARI EN EL DERBI DE COPA A MONTJUÏC: (22:00 h.). ALTRE COP DUR, A L'AFICIÓ ESPANYOLISTA

El juvenil B s'ha classificat avui com a primer de grup gràcies a la victoria aconseguida davant l'equip organitzador Al Ain, sent l'unic equip de la competició que ha estat capaç de guanyar tots els partits disputats.
El partit ha sigut molt dur. El Al Ain ha imposta un ritme de partit molt alt utilitzant la duresa permesa per l'arbitre.

La primera part ha estat igualada, sent un partit molt obert on els dos equips hem tingut moltes ocasions per obrir el marcador però s'ha arribat al descans amb empatat. L'Edgar Badia ha estat el més destacat amb aturades de merit.

A la segona part l'equip ha sortit despistat i en una gran acció combinada del contrari, Add Alrahman ha fet el gol superant al porter. Aquest jugador ha estat el MVP del partit. El juvenil B s'ha mostrat contundent en la resposta i Ruben primer, i Gabi desprès gràcies a dues centrades de Carles Mur han aconsguit avançar-se al marcador.

A pocs minuts del final, una acció individual del MVP del partit ha sigut aturada cometen penal per part d'en Jordi Amat. Al llançament no ha fallat i ha empatat el partit. Però lluny de venir-se a baix, l'equip en una acció individual d'en Carles Mur que ha desequilibrat el partit, ha cedit a Nierga per fer el gol de la victoria.

Amb aquesta victoria, el juvenil B descansarà 3 dies per disputar la semifinal davant un rival que encara estar per saber.