dilluns, 19 de gener del 2009

UN GOL D'ÀLVARO DONA EL TRIOMF
EN EL DARRER INSTANT

Álvaro al rescat
El RCD Espanyol Juvenil “A” va aconseguir endur-se els tres punts en un encontre en el que molt s’havia complicat assolir el triomf després que el San Francisco empatés el matx faltant menys de sis minuts per la conclusió.

Álvaro Vázquez, jugador en l’ostracisme amb Ramon Guerrero, va sortir després del gol balear, i en l’afegit va donar el triomf in extremis abans que Durán Peidró xiulés el final del partit.

Primer temps per oblidar
Els primers trenta-cinc minuts ensopits fins a cotes indescriptibles, han comptat només amb un parell de jugades del conjunt balear per trencar la monotonia d’un encontre sense idees, en el que l’Espanyol era incapaç de trencar la teranyina que el San Francisco havia teixit.

Aquestes jugades van ser una rematada de Bardolet, dorsal deu, que rematant de cap va obligar a intervenir a Dinu, enviant a còrner l’esfèrica, i un llançament buscant l’escaire esquerra de la porteria espanyolista que va sortir fora.

Només en els darrers deu minuts, l’Espanyol ho va intentar a pilota parada (Chuli i Abraham), o en accions en les que el infortuni es va apoderar dels espanyolistes: Rubén treu sota pals una rematada de Chuli enviant a còrner. El servei de cantonada, es rematat per Toni Cunill un pèl desviat.

L’atac perico s’intensifica, i en una jugada podia haver marcat l’Espanyol, després d’una doble ocasió de Chuli, en la que Yeray salva el gol. Una altre rematada del davanter espanyolista, després d’un bon retall, acaba ajustada a l’escaire, sortint fora.

Toni, marca només començar
L’Espanyol s’avança als tres minuts de la represa. El central Toni Cunill obre la llauna al rematar una jugada nascuda d’un servei de cantonada, en la que ni el porter balear ni la defensa van estar gaire encertada a l’hora de rebutjar l’esfèrica. El central espanyolista molt oportú se’n va aprofitar.

Però l’Espanyol va estar molt espès tot l’encontre. Ni anant en avantatge en el marcador va tenir més fluïdesa en el joc. Ni els canvis tampoc van aportar gaire més.

Al contrari, en el pas dels minuts el San Francisco va passar de dominat a dominador, i va tancar sorprenentment a l’Espanyol en el seu camp, donant varis avisos seriosos del que podia passar.

Per part blanc-i-blava només una acció de Sergio Ginés que havia sortit per Abraham, que remata i treu Yeray la pilota amb el peu quan es colava ajustada al pal dret.

Al minut 84, el San Francisco aconsegueix empatar, després d’un rebuig per alt poc encertat de Dinu (l’única errada comesa), que quedar curt, sent aprofitat per Pau per establir les taules en el marcador.

Llavors Guerrero dona entrada a Alvaro (bastant inèdit aquesta temporada amb Ramon Guerrero, tot i que les estones que ha sortit, ha vist gairebé sempre porta), i en una acció de Lucas que centra des de l’esquerra, i el davanter centre espanyolista, com autèntic home d’àrea no perdona, establint el definitiu triomf perico per 2-1.

RCD Espanyol: Dinu, Pere, Ángel, Toni, Marc de Val, Moñino, Molina, Caballé,
Lucas, Abraham i Chuli.
Substitucions; Sergio per Abraham, m. 62; Marc Mas per Molina, m.71; Álvaro Vázquez per Chuli, m 84).

CD San Francisco: Yerai, José Mari, Castedo, Rubén, Pau, Juanan, Tito, Víctor, Dani, Bardolet, Orejuela.
Substitucions: Guillem per Tito, Juampe per Orejuela, m. 55; Donato per Bardolet, m. 65.

Gols: 1-0: Toni, m. 49; 1-1 Pau, m. 84; 2-1: Álvaro, m. 92.

Àrbitre: Didac Durán Peidró, del comitè territorial català. Targetes grogues a Orejuela i Castedo.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Partit jugat dissabte a un horari inusual, (15:30 hores). Tarda assolellada i temperatura bastant elevada tenint en compte l’època que ens trobem.