QUE PASSA A SER TERCER

RCD ESPANYOL FEMENÍ "B": 3 - L' ESTARTIT "B": 2

Victòria sofrida al derbi de filials que es decideix als últims minuts.
Amb aquest triomf, ens col•loquem tercers.

El partit va començar molt bé amb domini perico, a la primera jugada abans del primer minut Carol Férez marca.
Gran passada de Laura a Brenda Perez amb un cop de cap fora. Xut de Anna Torregrossa als peus de la portera de l’Estartit. Xut de Brenda Perez fora ajustat al pal.

Semblava fàcil, però les blanc-i-vermelles van empatar. Xut de Carla fora. Carol Ferez regateja tres contràries, i li fan un penal claríssim que no assenyala l’àrbitre. A punt va estar Brenda Perez de marcar un gol olímpic, llençant ajustat al pal, però una gran estirada de la portera de l’Estartit ho evita aturant la pilota.

El 2-1 va arribar amb un cop de cap de Kenty Robles des de el punt de penalt que col•loca la pilota per tot l’escaire.

La segona part va continuar amb domini blanc-i-blau amb xut de Laura a prop del pal. Lara va llençar una falta per damunt de la porteria de l’Estartit. La mala sort contínua, vaselina de Carol Ferez dona al pal a l’escaire, i la pilota rebota fora.

Un xut de Carla al pal, després rebota la pilota a Helena Roig que fa lluir-se a la portera blanc-i-vermella amb una gran estirada. L’àrbitre es va menjar un altre penalt i després va aporfitar l’Estartit per empatar a dos gols. Carol Ferez afusella a la portera de l’Estartit “B” llençant-li la pilota però l’atura amb el cos quan estava tot sola.

La clau del partit va ser la entrada al camp de la debutant Marta. La seva primera ocasió va ser un xut per damunt de la porteria de l’Estartit “B”. Després va fer el gol de la victòria xutant des de la frontal de l’àrea amb poc angle, i la pilota s’introdueix per tot l’escaire.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

RCDE Femení “B”: Andrea, Juliana, Jornet, Sara, Kenty, Anna, Karol, Lara, Carla, Brenda i Laura.
Substitucions: Helena Roig per Laura, m. 54; Marta per Carla, m. 66.

UE L’Estartit “B”:
Ely, Maria, Laura, Anna C. Jessi, Esther, Natàlia, Silvia, Elo, Anna Arnau, i Ester Quintana
Substitucions: Clara per Esther, María P. per Natàlia, Eila per Anna Arnau.

Gols: 1-0: Karol, m. 1; 1-1: Ester Quintana, m. 25; 2-1: Kenty, m. 42; 2-2: pròpia porta, m. 69; 3-2: Marta, m. 86

Àrbitre: Raul Inglés Bravo, del col·legi català. Targetes grogues a Sara i Kenty.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.