dimecres, 4 de febrer del 2009

AL FILIAL SE LI COMPLICA MOLT
L'ELIMINATÒRIA DE LA COPA RFEF











RCD Espanyol “B”: 1 – Rayo Vallecano “B”: 2

Eliminatòria coll amunt
Dolent resultat l’obtingut pel conjunt espanyolista per afrontar el partit de tornada d’aquí a dues setmanes a Madrid. L’Espanyol B, necessitarà guanyar de dos gols de diferència o victòries mínimes superiors a tres gols.

El conjunt de Clotet que s’ha avançat primer en el partit ha vist com els de Vallecas li donaven la volta en el segon període.

El Rayo Vallecano ja ha donat senyals de que seria un os difícil de rosegar només començar l’encontre. Així, ha disposat de dues ocasions en els primers moments del matx, amb un tret llunyà que Víctor ha enviat a còrner i en una altre acció gairebé consecutiva.

El primer xut dels espanyolistes (Javi Márquez), ha estat ben blocat pel porter visitant Isma sense dificultats. El Rayo arribava amb molt més perill com en un embolic dins l’àrea que la defensa perica amb força dificultats ha pogut allunyar l’esfèrica.

Ivan Diaz avança l’Espanyol B
Una jugada per banda esquerra de Didac, amb centrada al bell mig de l’àrea petita ha estat rematada de primera per Ivan Díaz, significant el primer i únic gol espanyolista.

Víctor Ibáñez ha hagut d’emprar-se a fons per aturar un llançament de falta en el minut 21. Així mateix, en un còrner favorable als de Clotet, el Rayo ha sortit al contracop destrossant el sistema defensiu espanyolista per velocitat i Víctor de nou ha tingut que treure una ma providencial per salvar el gol.

L’Espanyol B, ha gaudit de dues oportunitats mitjançant Javi Márquez: La primera, de lliure directe s’ha marxat per sobre el travesser per molt poc, i la segona, un xut des de la frontal, que ha aturat blocant bé, Isma.

Segon temps per oblidar: L’empenta del Rayo, fa que l’Espanyol es vingui avall
El segon temps ha acabat d’accentuar alguns dels arguments que el Rayo ha mostrat en el primer temps. Els madrilenys s’han anat llençant cada cop més endavant, amb un Espanyol que li ha costat molt en tot moment pogué trenar jugades i sortir amb pilota controlada passant mig camp, i el Rayo ha posat setge a la porteria local.

La primera ocasió ha estat un servei de cantonada per l’esquerra que directament se’n va a la creueta de la porteria de Víctor, botant dins el camp, i donant un bon ensurt.

Era, l’avís: A la segona ocasió, el Rayo B no ha perdonat i ha empatat el matx culminant de xut creuat una jugada dels madrilenys.

Clotet ha donat entrada a Matamala i Méndez, però gens d’arreglar-se l’assumpte, encara el domini rayista ha estat major, i l’Espanyol B, volia però no podia.
A sobre, en cobertura tampoc els homes espanyolistes estaven molt encertats, i una errada de Yago ha estat a punt de costar-li molt car als espanyolistes, tenint que jugar-se el físic el meta Víctor davant el davanter visitant.

Amb el Rayo dominant, ha arribat l’ 1-2, producte d’una centrada llarga, i el remat a boca de gol de Provencio, totalment lliure de marca que a plaer ha fet el segon.

L’Espanyol hagués pogut empatar l’encontre en els darrers instants quan una falta llençada per la dreta ha estat pentinada al segon pal per Pedraza, i Yago en la línia de l’àrea petita ha rematat de cap, malament, a les mans del meta Isma.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Víctor, Brachi, Didac, Víctor Ruiz, Yago, Juanjo, Lucas, Javi Márquez, Pedraza, Ivan Diaz, i Javi López.
Substitucions: Matamala per Lucas, m. 59; Méndez per Juanjo, m.70.

Rayo Vallecano “B”: Isma, David Martín, Jorge Casado, Martínez, Alcañiz, Rafa García, Diego, Yoan, Jorge García, Tito, i Loe.
Substitucions: Hugo per Tito, m. 65; Provencio per Loe, m. 75. Arroyo per Yoan, m. 81.

Àrbitre: Jordi Molina Fernández del col·legi català. Massa condescendent amb els visitants, tot i que no ha influït en el resultat. Ha mostrat targetes grogues a Dídac (min. 22), Diego (min. 44), Juanjo (min. 44), Yago (min. 48), Rafa García (min. 69), David Martín (min. 86).

Gols: 1-0: Ivan Diaz, m. 19; 1-1: Diego, m. 54; 1-2: Provencio m. 79

Incidències: Partit d’anada dels Quarts de Final de la Copa Federació, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.


Altres eliminatòries:

  • Real Jaen CF – Granada CF. 1-0
  • Real Sociedad Gim. Torrelavega – Racing Club Ferrol 1-3
  • Burgos Club de Fútbol – Club Deportivo Ourense 0-0






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M