diumenge, 1 de febrer del 2009

GOLEJADA EN EL SEGON TEMPS
AMB SUPERIORITAT NUMÈRICA

DARRER EPISODI DE LA TRAGICOMÈDIA DELS FITXATGES: OSCAR AHUMADA NO VE, AL AUGMENTAR RIVER LES SEVES EXIGÈNCIES DESPRÉS DE GAIREBÉ ESTAR ENLLESTIDA L'OPERACIÓ, I PER TANT, ÀNGEL NO SE'N VA TAMPOC AL NÀSTIC. PUNT FINAL AL RIDÍCUL D'UNS INCOMPETENTS



RCD Espanyol B: 8 – CF Amposta: 1

El RCD Espanyol “B” ha golejat al CF Amposta en un encontre en el que molt li ha costat en el primer temps en mig de la pluja crear perill sobre la porteria de Raul, e inclòs els visitants han aconseguit empatar l’encontre.
Al segon temps, després del 2-1, i amb superioritat numèrica de dos homes més, l’Amposta ha estat un ninot en mans del filial espanyolista que ha acabat fent-ne vuit com n’hagués pogut fer molts més.

Marquen al primer minut
El conjunt espanyolista ha marcat en la primera jugada del matx quan Pedraza ha transformat un clar penal enganyant per complert al porter visitant.

El propi Pedraza ha estat objecte de falta quan es marxava just abans de trepitjar l’àrea. El conjunt tarragoní s’ha emprat amb molta duresa durant tot l’encontre i ha acabat patint l’efecte de les targetes que li ha mostrat el col•legiat del partit.

En el primer temps, els espanyolistes han fet molt poc en atac: Una passada a Tarrés que remata de cap ajustat al pal esquer.

El primer xut amb cert perill de l’Amposta ha estat al llançament de Pitarque d’un lliure directe que s’ha marxat per sobre el travesser.

Empat de l’Amposta
Els visitants han marcat mitjançant Ruibal en el minut 34, i han gaudit inclòs d’alguna embolicada jugada en la que han posat la por al cos a la parròquia blanc-i-blava.

La darrera acció de perill en el primer temps dels espanyolistes ha estat un xut ras de Tarrés que el meta ha rebutjat amb la punta dels dits a còrner. Per la seva banda, el CF Amposta ha gaudit d’un lliure indirecte dins l’àrea espanyolista conseqüència d’una cessió a Isaac: El llançament del jugador visitant Ubay sense conseqüències.

En el segon temps, al poc de la represa, Tarrés que es marxa tot sol es derribat sent el darrer home, i Castaño Coso no ho dubta ni un moment mostrant-li al jugador Ubay, la cartolina vermella; per contra no assenyala penal (era molt prop a la línia de l’àrea) i si lliure directe. Ivan Diaz ha agafat el relleu de Javi Márquez (convocat amb el primer equip) a l’hora d’executar el càstig, i el seu obús, ha tret les teranyines de l’escaire dreta de la porteria de Raul.

L’Amposta es queda amb nou homes.
L’Amposta ha dit adéu al matx, quan en una acció que ens ha agafat a l’altre banda del camp, el dorsal 3 Simón ha estat expulsat amb cartolina vermella per una presumpta agressió de la que no podem opinar. Aquí s’ha acabat el partit, ja que amb nou homes han estat incapaços d’evitar la tremenda golejada que se’ls venia a sobre.

Pilota en profunditat a Pedraza, aquest supera al darrer defensor per velocitat, dribla al porter i eleva molt bé al pal contrari marcant el tercer gol. Mancaven 35 minuts, i s’intuïa que el resultat seria fort.

Pedraza torna a repetir, després de rematar de cap al primer pal, un servei de cantonada executat per l’esquerra per Ivan Diaz. El propi Ivan llença un servei de falta, però aquest cop atura bé el meta visitant.

En altre acció Pedraza havia trencat el fora de joc superant la defensa avançada del conjunt del Montsià, i torna a ser caçat per Gerard en aquesta ocasió, que s’escapa de la vermella per molt poc.

Clotet mou la banqueta donant entrada a Brachi i Méndez per Coria i Tarrés.
Una bona centrada de Méndez no la culmina Ivan Diaz que xuta desviat. Canario, tindrà fins a tres clares ocasions de gol: La primera, després que Javi López desbordant per banda, li centri una precisa pilota que Méndez a boca de canó envia molt alt, la segona en un ma a ma, amb el meta visitant, que acabarà amb el xut del mitja punta perico al cos del porter quan tenia a Javi López tot sol, i la tercera una pena màxima errada.

Entre mig d’aquestes accions, Javi López en jugada individual superant a varis adversaris i xutant ajustat al pal, fa el cinquè gol espanyolista.

Per fi, José Méndez “Canario” ha marcat l’anhelat gol, al rematar a plaer una perfecta centrada de David López des de la banda dreta. Lluis Crous, jugador del juvenil A, havia sortit en el lloc de Ivan Diaz instants abans.

L’Espanyol podia haver augmentat el compte si una gran jugada per banda de Javi López hagués estat rematada o bé per Pedraza o per Crous dins l’àrea petita.

Un jugada individual de Javi López que supera a dos contraris, i aquest darrer tot i que toca la pilota, també toca al jugador perico, i el col•legiat indica el màxim càstig, que com hem dit abans, Canario enviarà a la base del pal esquer de la porteria de Raul.

Quatre gols signats per Pedraza
Pedraza aconsegueix el quart després d’una bona definició en ple desgavell defensiu d’un Amposta trencat per tots els cantons. El darrer gol ha estat per David López amb un bon tret.

L’àrbitre no ha afegit gens, després de tot el succeït, i l’Espanyol s’ha endut tres punts, que només en el segon temps, i amb superioritat numèrica es pot dir que de manera fàcil. El primer temps ha estat bastant ben diferent.




Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Isaac, Pablo Coira, Cantero, Gotor, Víctor Ruiz, Juanjo, Tarrés, David López, Pedraza, i Javi López.
Substitucions: Brachi i Méndez per Coria i Tarrés, respectivament, al minut 62; Crous per Ivan Diaz, m. 79.

Amposta CF: Raul, Manel, Simón, Puig, Ubay, Lucha, Pitarque, Gerard, Becerra, Yuri, Ruibal.
Substitucions: Gustavo per Pitarque, m. 68; Simó per Puig, m. 57; Edén per Yuri, m. 73.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso, del col•legi de Tarragona. Ha mostrat targetes grogues a Ubay, Pitarque, Becerrra, i a Gerard. Targetes vermelles directes als jugadors visitants Ubay (47’), i Simón, (52’).

Gols: 1-0:Pedraza (pen), m. 1; 1-1: Ruibal, m. 34; 2-1: Ivan Diaz, m.48; 3-1: Pedraza, m. 54; 4-1: Pedraza, m. 57; 5-1: Javi López, m.72 ; 6-1: Méndez, m. 78; 7-1: Pedraza, m. 83; 8-1: David López, m. 85.

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tot el partit s’ha jugat sota una pluja continuada (i en alguns moments intensa) que ha caigut en l’àrea metropolitana.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M