dissabte, 7 de febrer del 2009

EL CADET B, RESOLGUÉ
EN EL SEGON TEMPS: (3-0)

TRIOMF A LA HANS GAMPER.EL BENJAMÍ DESTROSSA AL BARÇA I SENTENCIA PRÀCTICAMENT EL CAMPIONAT DE LLIGA (1-4)

RCDE Cadet “B”: 3- CF Badalona “B”: 0

El RCDE Cadet B, ha tornat a la senda de les victòries després de dos empats consecutius que l’han allunyat del liderat, en tant no jugui l’encontre ajornat en el seu dia davant el Jábac Terrassa a conseqüència de la gira a Qatar.

Avui, davant el Badalona B, el conjunt de Dani Poyatos ha sigut just guanyador del matx, i pels mèrits d’un i altre equip, hem de dir que el resultat ha estat molt curt, màxim tenint en compta que els jugadors s’han marxat als vestidors al descans amb l’empat inicial, quan els blanc-i-blaus havien gaudit d’un munt d’ocasions no transformades. Al segon temps, s’ha fet justícia, i l’equip perico ha resolt el matx en dues jugades amb un minut de diferència.

Primer temps estèril
Malgrat l’insistent atac perico, el Badalona s’ha defensat com ha pogut i ha aconseguit mantenir la porteria a zero en el primer temps, tot i que les jugades de perill a la seva àrea han estat protagonistes del joc en tot moment.

Així, al minut vuit, Albert ho ha provat amb un xut que ha rebotat amb un defensor i poc li ha faltat per acabar dins. Una centrada de Lucho, rebutjada pel porter, després d’un intent d’Albert, ha estat rematat per Oscar Medina estavellant la pilota al cos del porter que havia cobert bé en l’un contra un.

Sandro Armas ha estat protagonista de tres jugades clares de gol: La primera després d’una obertura a l’esquerra d’Oscar, que ha rematat alt, i la segona quan ho tenia tot a favor rematant amb un xut potent però desviat per sobre també. Un servei de falta, executat pel canari, acaba sent aturat pel porter, massa centrat el llançament.

L’Espanyol mica a mica, intensifica el seu domini, imposant-se en el centre del camp amb Eric i Juanjo, i arribant clarament a l’àrea sense saber definir. Arroyo deixa anar un autèntic obús que surt fregant el travesser. Les darreres ocasions han estat per Oscar Medina (xutant sense gaire angle, creuada ajustada al pal contrari), Sandro (buscant la rosca), i una rematada de Lucho de primera que increïblement ha tret el meta visitant amb el peu quan ja es cantava el gol espanyolista.

Al segon temps, arriben els gols
Al primer minut, Miravent ja ha tingut una ocasió en la que li ha faltat molt poc per pogué rematar davant la mateixa boca de gol.
Després han tingut lloc uns minuts de domini visitant, que semblava es treia de sobre l’asfixiant i angoixant domini dels espanyolistes.

Poyatos realitza canvis (al començament del segon temps havia sortit Pifa) al minut 47, i surten Pablo i Isaac en lloc d’Oscar i Sandro.
A la primera pilota que tindrà accés el jugador andalús d’Algeciras, aconseguirà obrir el marcador: Pilota a l’espai, i Pablo per velocitat se’n va fins l’àrea i supera amb un precís remat la mitja sortida del meta badaloní.

Aquest gol posa per fi les coses en el seu lloc, vist el joc i mèrits d’uns i d’altres i esperona als blanc-i-blaus que tan sols un minut després, en jugada de Miravent, per l’esquerra cedeix a Coco Corella que després d’un retall, remata fent el segon gol i decidint l’encontre.

Hagués pogut ampliar l’avantatge l’Espanyol en una discutible jugada en la que Isaac arrancava en posició dubtosa, però primer el porter que ha refusat com ha pogut el remat del de Lleida, i en segona instància una inoportuna relliscada que l’impedeix resoldre.

Una centrada d’Adrián Ruiz, es rematada acrobàticament per Pablo amb una volea que surt fregant el pal dret.

Gol de Luis, després d'una llarga lesió
Luis Vioqué, (que junt amb Manel Royo) debutava després de llargues e inoportunes lesions, ha estat protagonista marcant el tercer gol dels pericos, després d’un molt bon control i definició. Gol molt celebrat com a premi després de tant de temps sense pogué demostrar les seves qualitats sobre la gespa dels camps.

Com a anècdota, dir que el Badalona, en els darrers instants ha xutat a porta, cobrint Pau l’angle curt, evitant el gol visitant que tampoc han merescut.

RCD Espanyol: Pau, Arroyo, José Manuel, Manel, “Coco” Corella; Jacobs, Juanjo, Albert Mirabent; Lucho, Sandro i Oscar Medina.
També han jugat: Pifa, Pablo, Isaac, Adrián Ruiz, Mesa, i Luis.

Gols: 1-0: Pablo, m. 53; 2-0: Coco Corella, m. 54; 3-0: Luis, m. 64.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Molt poc públic, degut a l’horari i a les condicions climatològiques, amb aire bastant gèlid, que incrementava la sensació de fred.