dilluns, 2 de febrer del 2009

COP FORT DEL RAYO, A SADRIÀ



































RCD Espanyol Femení: 0 - Rayo Vallecano: 1

Molt complicat
Al RCD Espanyol femení se l’hi ha complicat i molt fer-se amb el títol de la Superlliga Femenina, en perdre (0-1) ahir a la Ciutat Esportiva davant el líder de la categoria, el Rayo Vallecano (que a més iguala el gol-average favorable en l’anada a les espanyolistes).

Amb aquesta derrota son cinc els punts de desavantatge i el que és més preocupant, la falta de gol observada en els darrers encontres en els que el conjunt de Diego Morata tan sol ha aconseguit marcar dos gols en quatre partits.

El partit es va disputar sobre un irregular camp n1 en dolentes condicions en moltes zones després dels forts aiguats i d’haver-hi jugat el dia abans el partit de l’Espanyol B.

El Rayo Vallecano va demostrar ben a les clares des del primer moment que no vindria a especular i al contracop ja va posar l’ai en el cos a les espanyolistes en diferents jugades: Una penetració per l’esquerra es tallada per Torrejón a còrner anticipant-se a un possible remat, o una jugada en la que una rematada de Sonia, a dos metres, es aturada per Cristina ben col·locada i amb reflexes i una mica de fortuna.

El primer xut perico va ser d’Adriana (que tornava de titular, tot i que encara no es troba en el seu millor moment de forma com és lògic), però aquest es marxar fora. L’Espanyol tenia moltes dificultats per trenar joc i el mig camp perico va estar excessivament lent i amb poques idees. Sara, després de dos retalls va centrar molt tancat, però Alicia es va fer amb la bola.

El Rayo quan arribava, portava perill: Una jugada per banda i centrada de natalia, es a punt de rematar Sonia Vesga tota sola. Era ja la segona ocasió molt clara de les visitants, mentre que l’Espanyol encara no havia posat en seriosos problemes a Alicia.

L’Espanyol va gaudir de les primeres ocasions després d’una jugada de Corredera per banda dreta, centre a Adriana que obre a Sara, i aquesta xuta a les mans de la portera madrilenya.

La defensora Chabe va estar a punt de marcar-se en pròpia porta al rebutjar enrera amb el cap, sortint a còrner. Aquest servei de cantonada l’executa Adriana, i Míriam al primer pal remata ajustat al pal, fora. L’Espanyol havia elevat el ritme de la pressió a fi de no deixar pujar tant a les madrilenyes i intentar crear el més amunt possible.

Adriana ho prova en varies ocasions, però amb punt de mira desviat. En una jugada confusa, el col·legiat assenyala lliure indirecte un parell de pams dins l’àrea, però el llançament no té conseqüències per la integritat de la porteria rayista.

Sonia té en els darrers minuts del primer temps, el gol en les seves botes, després que Natalia de Pablos, li servís una pilota en safata de plata, però la davantera madrilenya sortosament, erra greument davant Cristina.


S’avança el Rayo en el segon temps. L’Espanyol tocat i enfonsat.
Després d’una jugada en la que Marta Corredera centra però s’anticipa molt segura per alt Alicia rebutjant de punys, el Rayo en una jugada en la que no semblava que tindria el final que va tenir, Ana Romero “Willy” xuta a la dreta de Cristina, tocant a la fusta i rebotant a la pròpia portera que es menja el gol en una desgraciada jugada.

Amb aquest gol de fortuna, el Rayo (que havia fet mereixements per marcar d’altre manera més clara), va jugar amb molta tranquil·litat, deixant passar els minuts, aturant les poques incursions periques d’un Espanyol al que el gol semblava haver-hi canviat el guió.
El Rayo va gaudir d’una ocasió doble al minut 60 on el llançament de Jade Boho va acabar estavellant-se al travesser i la rematada posterior tampoc va ser aprofitar per les de Vallecas.

Cristina es va refer del gol encaixat realitzant un parell de bones intervencions en l’un contra un (primer davant Natalia, i després en els darrers minuts després d’un contracop per l’esquerra, davant Willy, l’autora de l’únic gol).
En el minut 75, el Rayo va pogué marcar en una rematada de Sonia que va acabar de nou colpejant a la fusta de la porteria de Cristina.

Morata va substituir a Corredera (que havia estat bastant activa per banda) col•locant a Cubí i reestructurant la línia d’atac, però no variar en absolut el discórrer de l’encontre. Després Joana sortir per Meseguer.

L’ocasió més clara de l’Espanyol, va ser un llançament de lliure directe d’Adriana Martín, que colpeja a la base dreta del pal després de tocar lleument Alicia.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola, Meseguer, Noemi, Vero, Adriana, Marta Corredera, i Sara.
Substitucions: Marta Cubí per Corredera, m. 74; Joana per Meseguer, m. 79.

Rayo Vallecano: Alicia, Pili, Chabe, Melisa, Sonia Vesga, Willy, Keka, Vanesa, Jade, Natalia, i Sonia B.
Substitucions; Marina, per Natalia, m. 80; Pache per Jade, m.89.

Àrbitre: David García Rosel del col·legi de Girona. Targetes grogues a Ane, Olga per part blan-i-blava i a Sonia Vesga, Vanesa i Natalia per part madrilenya.

Gol: 0-1: Ana Romero “Willy”, m. 53’

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Presència d’un grup de seguidors rayistes que van animar al conjunt madrileny durant tot l’encontre. Va exercir “oficialment” de primer entrenador Francisco Vázquez, ja que Diego Morata estava sancionat i va veure l’encontre des de l’altre lateral del camp.

Alberto Ariza va fer lliurament en els moments previs al començament del partit, dels guardons concedits per les penyes a Eloi com a veterà i a Míriam en l’apartat de futbol femení.


CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

RAYO VALLECANO

47

18

15

2

1

47

6

2

U.D. LEVANTE

44

18

14

2

2

47

10

3

R.C.D. ESPANYOL

42

18

13

3

2

48

7

4

ATHLETIC CLUB BILBOKO

40

18

13

1

3

60

26

5

F.C. BARCELONA

30

18

8

6

4

23

11

6

ATLÉTICO MADRID F.

30

18

9

3

6

27

16

7

C.D. SPORTING HUELVA

29

18

8

5

5

28

17

8

PRAINSA TRANSP.ALC.

28

18

8

4

6

24

17

9

REAL SOCIEDAD

21

18

6

3

9

15

23

10

S.D. LAGUNAK

17

18

4

5

9

17

38

11

A.D. TORREJÓN

16

18

5

1

12

25

43

12

UE L'ESTARTIT

16

18

4

4

10

25

45

13

ATLÉTICO MÁLAGA

16

18

5

1

12

17

45

14

C.F. PUEBLA

14

18

4

2

12

15

36

15

C.F. POZUELO

10

18

3

1

14

18

66

16

DSV COLEGIO ALEMÁN

10

18

3

1

14

22

52

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
EL RCD ESPANYOL FEMENÍ ENCARA NO HA PERDUT LA SUPERLLIGA, DEPÈN NOMÉS DE LA MORAL QUE TENEN QUE ES TÉ QUE AIXECAR, SI GUANYEM TOTS ELS PARTITS QUE QUEDEM SEREM CAMPIONS, PERQUÈ EL RAYO SEGUR QUE PUNXA 2 PARTITS, I AIXÒ ÉS TÉ QUE FER GUANYANT A BILBAO AL ATLHETIC QUE ÉS UN PARTIT A VIDA O MORT.GANES NO ENS FALTA, PERÒ TENIM QUE ACONSEGUIR + EFECTIVITAT ALS XUTS A PORTA, NO MEREIXIEM PERDRE, VAM TENIR + OCASIONS.TAMBÉ TENIM QUE RECLAMAR A LA FEDERACIÓ, ÉS UNA VERGONYA ELS ÀRBITRES QUE ENS DONEN, A LA 2 ES VA VEURE UN PENALT CLARÍSSIM, QUE NOMÉS L'ÀRBITRE VA PASSAR D'ELL, I A LA 1UN ALTRE.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M