dimecres, 22 d’abril del 2009

EL FEMENÍ "C" TORNAR
A LA SENDA DEL TRIOMF

RCD Espanyol Femení C: 3 - Academia de Futbol Catalunya: 0

Desprès de la derrota contra el Salou en la última jornada i aprofitant uns dies de descans de setmana santa el Femení C va tornar amb molta força i empenta.

Amb algunes novetats en l'alineació titular l'equip ha sortit molt mentalitzat i jugant molt bé per les bandes. Alguna ocasió des de la banda dreta amb centrades que no han trobat rematadora. Algun xut llunyà que sortia desviat. Fins que sobre el minut 25 l'Espanyol s'ha avançat amb gol de Nerea que ha aprofitat perfectament la indecisió de la portera rival.

Més tard l'Espanyol hauria pogut incrementar la distància amb algunes jugades per banda esquerra però la defensa de l'equip de El Vendrell ha estat capaç de desfer el perill i forçar alguns còrners on les jugadores de l'Espanyol posaven la por al cos de les rivals en estar rondant el gol en més d'una ocasió.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la 2a part el domini blanc i blau ha sigut constant i s'atacava molt bé. Fins que als 10 minuts de la represa un xut llunyà de Carla ha significat el 2 a 0. La portera una mica avançada no ha pogut ni tan sols tocar la pilota, que ha entrat per tot l'escaire. Amb aquest gol i amb l'actitud de les jugadores de l'Espanyol el partit ja estava pràcticament sentenciat.

S'han fet alguns canvis per donar descans a certes jugadores i s'ha seguit amb una intensitat molt alta. Una ocasió claríssima de Carla podria haver estat el 3 a 0 però no ha sigut així, ja que ha fallat en un u contra u amb la portera. L'Academia ho ha intentat tímidament però l'única ocasió clara l'ha aturat Natalia amb una estirada espectacular.

Els minuts anaven passant i l'Espanyol seguia creant perill, fins que al minut 32 una jugada per banda esquerra de Montse ha acabat en gol. La jugada ha començat amb una magistral passada de De la Cruz, mentre que Montse perfectament desmarcada ha avançat fins entrar a l'àrea i davant la sortida de la portera ha aixecat la pilota fent un gol impecable i demostrant la seva classe.

Amb 3 a 0 el partit ja estava totalment sentenciat i els últims minuts han servit per fer algún xut llunyà que la portera rival ha aturat sense problemes. Així s'ha arribat al final del partit i amb 3 punts que serveixen per afrontar molt positivament el encontre de la següent jornada, que serà davant del líder, el Cerdanyola.

RCDE Femení “C”: Natàlia: Monica, Tania, Cris, Laia; Guiu, Brenda, Alexia: Mireia T, Carla; i Nerea
També van jugar: Montse, De la Cruz, Aina, Eva, Anglada i Linda.