EL GRANOLLERS SORPRÈN AL CADET "B"
I LA CLASSIFICACIÓ S'AJUSTA MÉS

RCDE Cadet “B”: 2 – EC Granollers: 2

Es deixen dos punts
El RCD Espanyol Cadet B va veure com un Granollers, situat en aquests moments en zona de descens, igualava un marcador favorable de 2-0 i feia que els de Dani Poyatos vegin minvada la seva renda de punts que el permeten seguir sent líders d’aquest grup segon de Preferent Cadet. Amb l’empat, els blanc-i-blaus avantatgen en només tres punts al Gironés-Sabat, (segon) i en quatre a la FP Sánchez Llibre (tercer classificat).

Semblava es posava molt bé l’encontre quan en la primera acció de perill clar, l’Espanyol inaugurava el marcador amb un preciós gol aconseguit per Pablo en rematar de cap al minut 10, una centrada per banda dreta.

Aquest gol dona ales a un Espanyol dominador de l’encontre, tan sols un quart d’hora més tard, aconsegueix Juanjo materialitzar el segon després d’engaltar una pilota morta fora de l’àrea llençant un obús que res pot fer el meta vallesà per aturar-lo.

El primer ensurt del conjunt visitant va tenir lloc dos minuts després, quan August té que sortir i no pot evitar el xut d’un davanter, sortint la pilota un pèl creuada ajustada al pal esquer de la porteria espanyolista.

L’Espanyol no va acabar de matar l’encontre i a un minut i mig de la fi del primer temps, el Granollers escurça distàncies amb un d’aquells gols anomenats psicològics, i que farà mal als espanyolistes.

El tècnic blanc-i-blau realitza canvis i l’equip continua atacant però sense l’encert del primer temps: Un xut de Casado se’n va per sobre el travesser. Una centrada per l’esquerra de Sandro Armas que s’havia incorporat en aquest segon període, massa passada, no pot connectar al segon pal Lucho. “Coco” Corella tampoc obté el premi desitjat en una penetració en la que el seu xut molt forçat l’atura el meta vallesà. En acció posterior i similar, Coco rematarà amb molt poc angle i la pilota es perdrà fora.

Més canvis, surt Isaac que gaudirà d’una ocasió però el seu intent de vaselina sortirà massa alt, per sobre la porteria visitant.

I en aquestes, després d’haver pogut sentenciar l’Espanyol per ocasions (tot i que l’encontre no va ser gens bo en quant a futbol), és precisament el Granollers qui amb una jugada molt desafortunada, acaba endinsant-se un defensor espanyolista la pilota a la seva pròpia porteria significant l’empat definitiu a dos gols.

L’Espanyol es llença a pel gol que decanti l’encontre al seu costat, però la pólvora estava totalment mullada en els jugadors que mantenien l’atac espanyolista: Lucho no aconsegueix marcar al rematar una centrada d’Arroyo, en altre jugada el capità del conjunt vallesà es creua oportunament quan Isaac anava a afusellar al porter, i inclòs Arroyo sumat a l’atac, té l’ocasió al rematar de cap, sortint la bola fora.

Els darrers intents pericos topen amb la precipitació en algunes ocasions, l’encert d’un Granollers ben tancat darrera, i el poc encert dels davanters espanyolistes. Una centrada molt bona d’Oscar Medina que havia tornat a sortir en el darrer tram es passeja sense rematador, i la darrera oportunitat, un llançament de falta a càrrec d’Albert Mirvavent, molt tancada, acaba amb falta posterior al porter dins l’àrea petita i avortant-se el darrer intent per capgirar el negatiu resultat.

RCD Espanyol: August: Casado, José M. Rios, Pifa, “Coco” Corella; Manel, Juanjo, Miravent; Lucho, Pablo i Oscar Medina
Substitucions: Sandro Armas per Pablo, m. 41; Arroyo per Coco, i Isaac per Oscar Medina, m. 53; Adrián Ruiz i Eric Jacobs per Juanjo i Manel. Oscar Medina per Lucho.

Gols: 1-0: Pablo, m. 10; 2-0: Juanjo, m. 25; 2-1; m. 39; 2-2, m. 57.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Temps assolellat, amb lleugera frescor pròpia del matí en aquesta època.