dijous, 23 d’abril del 2009

A SADRIÀ...NO, GRÀCIES !!!











RCDE Aleví "A": 1 - FC Barcelona:1

Espanyol i Barcelona van empatar a un gol, en el derbi de la Divisió d ‘Honor Aleví, disputat el passat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en un encontre en el que els barcelonistes es van avançar al final del primer temps en la segona ocasió de perill clar que van disposar, empatant l’Espanyol en meitat del segon temps.

El partit va ser poc vistós i amb molt poques ocasions de gol. La diferència en la classificació no es va apreciar en un encontre en el que la igualtat sobre la gespa sintètica de Sadrià, va ser la nota predominant.

Les primeres aproximacions van correspondre al conjunt de Villarroya, si bé els barcelonistes son els primers que van donar mostra d’autèntic perill estavellant una pilota al travesser si be va ser d’un xut llunyà, ja que l’Espanyol es va defensar molt bé.

Els barcelonistes van dominar molt més, cal dir-ho, però sense acabar d’imposar-se davant un Espanyol que es volia reivindicar davant l’etern rival. Oscar va disposar de la millor ocasió espanyolista en enviar un autèntic obús des de fora de l’àrea, que obligar al meta culé a fer una gran intervenció enviant a còrner.
Richard, va tenir el gol en els seus peus, però tot i estar sol en la jugada, no tenia molt angle i xutar fora.

Gerro d’aigua freda
En el darrer minut del primer temps (29’) una centrada al segon pal es rematada en la única errada defensiva dels espanyolistes. El Barcelona es posa per davant en el marcador quan més mal fa.

Al segon temps, molta lluita, un Barcelona que va pogué sentenciar en una acció en la que davant la sortida del porter perico, el davanter visitant remata alt per sobre.

Anthony, empata el partit i priva al Barça de les celebracions
Anthony, en el minut 43 de joc, amb una gran rematada de cap en planxa col•loca l’esfèrica lluny de l’abast del porter blaugrana en mig de l’alegria espanyolista.

Però l’Espanyol no es podia dormir en els llorers: Només centrar de mig del camp falta perillosa a favor dels visitants, que surt fregant el travesser.

En els darrers minuts de l’encontre, l’Espanyol defensa amb ungles i dents l’empat, mentre que el FC Barcelona es llença a l’atac tancant al seu rival a l’àrea, però sense pogué aconseguir el gol que li donés el triomf. Només dues accions de perill (una pilota bombejada ben aturada pel porter perico, i una ocasió en la que un defensor espanyolista rebutja el remat).

Al final del matx, l’alegria dels espanyolistes, d’Antoni Hernández per
aquest primer gol tant oportú, i el FCB que tindrà que esperar al proper partit per celebrar el títol, i a la seva ciutat esportiva: A Sadrià..., no, gràcies !.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M