dimecres, 22 d’abril del 2009

PARTIT FESTIU DEL FEMENÍ B
AMB RECITAL GOLEJADOR















RCDE Femení B: 10 – CF Silos D. de Burjassot: 0


Partit amistós on les valencianes venien de turisme i celebraven el seu ascens de segona regional a primera. Després per la tarda, animaven al RCD Espanyol amb banderes del nostre equip, en el partit que ens va enfrontar al Racing de Santander.

El partit va ser d’un domini absolut espanyolista on van fallar moltes ocasions i les del Silos no van crear perill en les seves arribades.
El primer gol va ser de Raquel Corral que es va desfer d’una defensora que la va deixar al terra i a la sortida de la portera Meliè, va introduir la pilota ajustada al pal.

El segon de nou de Raquel que després de regatejar dues defenses visitants, xuta ajustat al pal dret on no arriba la portera. Altres ocasions molt clares, a càrrec de Brenda (que xuta al pal, de servei de falta que atura la portera), xut de Laura (per sobre), i tres ocasions de Carla rematant fora.

El tercer gol va ser anotat per Lara que marca xutant des de la frontal de l’àrea, tot i que la portera la toca però no pot fer res perevitar el gol. El quart, va ser de jugada, centrada des del còrner de Brenda i Kenty al centre de l’àrea marca amb un cop de cap.

Brenda aconseguir el cinquè regatejant a una defensors i des de fora de l’àrea marcant de vaselina. El sisè de Linda, afusellant a prop de la línia de gol.


En el segon temps, continuen caient els gols
Linda fa el setè desprès de la passada de Raquel Corral, regatejant una defensora i afusellant al costat de la portera Àngels que substituí a Meliè. El vuitè va ser en pròpia porta de la defensa valenciana Cris. El novè, de Carla que després de regatejar dos defensores i a la portera, li xuta pel centre de la porteria.

El recital va continuar amb el desè i últim d’Elvira Serra que si bé va jugar de portera defensant el marc espanyolista, ho va fer de jugadora, anotant desprès que a la sortida de Cris li col•loqués la pilota lluny del seu abast.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Elvira, Ana, Jornet, Sara, Kenty, Leti, Corral, Lara, Carla, Brenda, Laura. Suplents: Julia, Natàlia, Montse, De la Cruz i Linda.

CF Silos E. Dep. de Burjassot: Meliè, Cris, Gema, Reme, Ley, Fina, Anartea, Raquel, 99, Mar, Majò. PS: Cris

Gols: 1-0: Raquel Corral; 2-0: Raquel Corral; 3-0: Lara,; 4-0: Kenty; 5-0: Brenda; 6-0: Linda; 7-0: Linda; 8-0: p.p.; 9-0: Carla; 10-0: Elvira.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit amistòs aprofitant l'aturada de la Lliga Nacional Femenina.



Crònica cedida per Jose Carrera.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M