dijous, 23 d’abril del 2009

TRIOMF CLAR DEL INFANTIL "A"
SOBRE LA DAMM (4-1)







RCDE Infantil "A": 4 - CF Damm: 1

Bon partit el que ens van oferir en el camp 3er de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, el conjunt del Infantil “A” del RCDE davant la Damm CF, amb resultat final de 4-1 favorable als espanyolistes, que s’avançaren mitjançant Robert, (el protagonista del matx, amb tres gols), al minut 20, amb una paret que culmina el mitja punta espanyolista amb una perfecta definició. Anteriorment, la millor ocasió del partit havia estat pels pericos en peus de Chus, però la seva rematada ala mitja volta dins l’àrea va ser aturada pel meta del conjunt cerveser.

Jaffar té l’ocasió d’elevar a dos gols l’avantatge perica, però erra en el mà a mà amb el meta visitant que rebutja l’esfèrica. Sergio executa un servei de falta per sobre el travesser.

L’Espanyol dona un important cop de mà al partit, quan mitjançant el paraguaià Hernán, d’un potent, col·loca xut ras des de la frontal, bat al porter de la Damm.
Amb aquest resultat s’arribaria al final dels primers trenta cinc minuts reglamentaris.

Hat trick de Robert
En el segon temps, canvis, i als quatre minuts de la represa, Robert converteix el segon del seu compta i fa pujar el 3-0 en el marcador. Encara hagués pogut ampliar-se el compte golejador si Jaffar de nou, no hagués estavellat al cos del meta cerveser una diàfana ocasió de gol.

En la part final del matx, dos penals per bàndol: Un sobre Marc Gelmà, anotat per Robert, que aconsegueix el seu tercer gol llençant ajustat al pal esquer, i un a favor dels visitants que anoten el anomenat gol de l’honor en els darrers sospirs d’un encontre en el que l’Espanyol va dominar i manar des d’un bon principi.


RCDE Infantil ”A”: Sergi: Sergio, Sergi Coll, Adrián, Alex, Paul, Chus, Hernán, Jaffar, Robert i Rafa Espinosa.
Substitucions: Andrés Moj i Lucas per Adrián, i Alex, m. 36. Posteriorment avançat el segon temps, Bruno, Marc Gelmà i Sergi Sánchez per Sergio, Rafa Espinosa i Hernán. Més tard, Ricard per Chus.

Gols: 1-0: Robert; 2-0: Hernán; 3-0: Robert; 4-0: Robert; 4-1: (pen).

Incidències: Partit disputat dissabte, al Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.



Darrera hora


El RCD Infantil “B” en encontre disputat ahir vespre a la Ciutat Esportiva, avançat a la jornada del cap de setmana ja que disputaran en aquestes dades un torneig al Muntanyà, l’equip de Dani Fernández va vèncer per 3-0 a l’Associació Esportiva i Cultural Manlleu.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M