dijous, 23 d’abril del 2009

SPORTING-ESPANYOL (20:00h): HA ARRIBAT EL MOMENT


Aquesta fidel afició es mereix el triomf.



L’Espanyol se la juga aquest vespre: Amb els resultats propicis d’ahir i del dimarts, els de Pochettino poden (i han de) guanyar a un rival directe. Fins ara, amb cap rival directe, els blanc-i-blaus han obtingut el triomf, si descomptem aquell triomf al Nuevo Colombino en aquella llunyana i enyorada segona jornada on pocs podíem esperar a tenir que escriure aquestes línies carregades de tant dramatisme.

Per que ara si que ja no val a badar. Davant el Sporting de Gijón, l’Espanyol té l’oportunitat de posar-se a un sol punt de la línia que marca la salvació o veure si les coses surten de la pitjor manera, a altre rival a set punts més el gol-average. Es, el dia, per donar el cop a la classificació, i posar la por a tots els rivals. Es el dia. I esperem els jugadors sàpiguen fer-se dignes d’aquests colors i lluitin per aquests tres punts en joc com si els hi anés la vida, per que tota una afició estarà avui al vespre pendent d’ells a través de la petita pantalla, més els valents que desafiant horaris, km., i altres consideracions, s’han atrevit a desplaçar-se per recolzar l’equip.

Mauricio Pochettino per aquest partit vital, ha convocat als següents jugadors: Kameni, Cristian, Chica, Jarque, Sergio, Torrejón, David García, Nico Pareja, De la Peña, Moisés, Román, Lola, Nené, Rufete, Coro, Callejón, Luis García, Tamudo i Iván Alonso.

Per part sportinguista, son baixa Diego Castro i Canella per lesió, mentre que Preciado perd a Cuéllar i Míchel per sanció, així com Andreu, por una sobrecàrrega, a més de tenir l’absència de Matabuena per lesió.

L’Espanyol al llarg de la seva historia en primera divisió, s’ha enfrontat en 37 ocasions en el feu asturià, registrant-se 21 triomfs del Sporting de Gijón, 8 empats i 8 triomfs espanyolistes en les temporades – 1944/45 (0-1 Calvo), 1953/54 (0-1 Cruellas), 1970/71 (0-1 Solsona), 1980/81 (0-1 Marañón), 1983/84 (0-1 Forcadell), 1986/87 (0-1 Lauridsen), 1987/88 (1-2 Zubillaga i Pineda), i el darrer en la temporada 1995/96 amb 2-3 (Bogdánovich, Javi García i Alex Fernández -.

L’encontre donarà començament al Estadi del Molinón de Gijón a partir de les 20:00 hores i serà xiulat per Miguel Ángel Ayza Gámez del col·legi valencià.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M