dissabte, 25 d’abril del 2009

TOTS A MONTJUÏC DEMÀ: ES L'OCASIÓ DE SORTIR, DEL DESCENS !!!



L’Espanyol té davant seu la primera oportunitat per sortir del descens aquest diumenge en l’encontre que l’enfrontarà al Real Betis Balompié en l’Estadi Olímpic de Barcelona.

Un triomf blanc-i-blau combinat amb la derrota de qualsevol dels dos rivals immediatament per sobre dels espanyolistes en la classificació en aquests moments, permetria als de Mauricio Pochettino començar a fer realitat aquest autèntic miracle que només el sentiment d’una afició que no es resigna a ser de segona, està fent possible impregnant a un col·lectiu de jugadors que a bon segur, si haguessin lluitat i jugat com en els darrers encontres durant tota la temporada, no tindríem que lamentar-nos tots d’aquesta tràgica situació, en la que encara ens trobem, i que no ens permet cap tipus d’error a falta de sis encontres per el final d’aquest insuportable campionat.

Demà, tota l’afició espanyolista ha d’omplir Montjuïc i portar amb el seu recolzament a l’equip cap el triomf. Abans de veure’s les cares davant Valencia i Atlético de Madrid, els espanyolistes necessiten assolir els 35 punts quan abans millor, ja que depenent d’altres resultats posteriors, podrien quedar a ja sol dos triomfs per la consecució matemàtica de la permanència.

En aquest sentit, el triomf del dijous al Molinón, rebaixa quantitativament el llistó de la possible permanència. Recordem que la temporada passada Real Zaragoza va baixar sumant 42 punts, però que en aquestes alçades, el quart per la cua, tenia 4 punts més que enguany. Generalment en les darreres temporades només s’han necessitat més de 40 punts en aquelles edicions que a l’actual jornada els quarts classificats per la cua, tenien més de 34 punts. En la temporada anterior (va costar molt car obtenir la permanència), el cinquè per sota tenia en aquests moments 39 punts, mentre que ara, el Getafe suma 34.

En el que es refereix pròpiament a l’encontre, dir que només Valdo s’ha quedat fora per raons tècniques i que el tècnic hispano – argentí ha convocat pel partit de demà a 20 futbolistes: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Sergio Sánchez, Pareja, Torrejón, David García, Jarque, Beranger, De la Peña, Román, Moisés, Lola, Nené, Rufete, Coro, Tamudo, Iván Alonso, Callejón i Luis García.

Per la seva part, el Real Betis Balompié, dotzè en la classificació a només cinc punts de la línia de descens que marca l’Espanyol. El seu tècnic, José María Nogués ha convocat a 18 jugadors pel partit d’aquesta 33ena jornada de Liga, davant el RCD Espanyol: Ricardo, Casto, Melli, Fernando Vega, Juanito, Rivas, Ilic, Juanma, Arzu, Edu, Mark González, Capi, Ricardo Oliveira, Rivera, Emaná, Nelson, Odonkor i Juande. Es baixa Mehmet Aurelio que serà intervingut pròximament i serà baixa per quatre mesos.

L’encontre donarà començament a les 17:00 hores i serà xiulat per l’àrbitre Fernando Teixeira Vitienes del col·legi càntabre. Esperem que no ens hem tinguem que recordar d’ell desprès del matx.

Comunicat de la Federació de Penyes

La Junta de la FCPE va emetre el següent comunicat fent una crida a la que ens sumem des d'aquí, per omplir Montjuïc i recolzar l'equip en aquests moments tant delicats pel futur del conjunt espanyolista:



CRIDA A RECOLZAR L'EQUIP

Som-hi!!!!

Estimats penyistes,

Des de la FCPE, demanem a totes les Penyes la MOVILITZACIÓ MASSIVA pel proper partit a casa contra el Real Betis Balonpié

Us preguem que aconseguiu sensibilitzar a tots els socis de les vostres Penyes per que vinguin al partit i que ens demaneu totes les entrades promocionals a 5€ que siguin necessàries per tots els simpatitzants de les vostres ciutats, vil.les i comarques.

Hem d'omplir Montjuïc!!!

Es per això que us demanem,amb la vostra habitual implicació envers els nostres colors, que recolzeu amb força el nostre Espanyol en aquests moments tant importants.

L'Espanyol sou vosaltres! Tots junts podem! SOM-HI!
Visca l´Espanyol

Alberto Ariza
President de la FCPE






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M