dissabte, 20 de juny del 2009

JORDI GÓMEZ,
TRASPASSAT AL WIGAN ATHLETIC


Jordi Gómez serà nou jugador del Wigan Athletic. El RCD Espanyol ha acceptat l’oferta del conjunt anglès, i per tant el migcentre deixarà de ser jugador del RCD Espanyol després del seu pas pel conjunt filial del RCDE, i de la cessió al Swansea City galès on va destacar convertint-se en un dels valors amb més projecció de la Championship anglesa.

Els dirigents espanyolistes conscients de l’excessiva quantitat de jugadors a la zona ampla del camp, han estimat oportú agafar els diners ràpidament i a altre historia. El temps i només el temps dirà si han encertat o no. La solució seria haver exigit en el contracte quantitats per hipotètics traspassos o clàusula de recompra... No sé si a tant arriben els nostres “caps pensants”.

3 comentaris:

saynomore ha dit...

Hola Josep, parece ser que al final si que han incluido un tanto por cien de una posible futura venta. De todos modos me parece que hemos hecho mal negocio, Jordi tiene un clase impresionante. Saludos!

Josep Maria ha dit...

También a mí me da esa impresión saynomore... Pero, siempre se argumenta que también en caso similar no se vendió a una promesa como era Jonathan al Almería i...
Pero yo creo que son casos totalmente diferentes. Jonathan ya estaba estancado, mientras que Jordi Gómez está en franca progresión, como lo ha demostrado con la excelente campaña realizada en el Swansea.
Saludos.

Anònim ha dit...

No os olvideis que vino GRATIS del Barça (De Sant Adria seria imposible) y se va dejando una morterada y un porcentaje. Buen negocio




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M