diumenge, 14 de juny del 2009

A SARAGOSSA, TAMBÉ PODREM !!!!:
L'ESPANYOL TORNARÀ A VIURE UNA ALTRE FINAL !!!!

PER SEGONA TEMPORADA CONSECUTIVA, L'ESPANYOL PERD ELS TRES CAMPIONATS DE CATALUNYA DE FUTBOL BASE: AL CADET SE LI ESCAPA L'EMPAT A QUATRE MINUTS DEL FINAL









































































El femení del RCD Espanyol ens està oferint les mateixes dues cares que el primer equip del RCD Espanyol. Després d’una primera volta en lliga gairebé immaculada, amb l’equip líder, i una segona volta realment patètica, al més pur estil “Espanyol”, l’equip de Diego Morata està realitzant una Copa de la Reina sensacional, deixant fora a equips de la talla de Llevant (subcampió de Superlliga i Copa) i del Rayo Vallecano (campió de la Superlliga i vigent campió de la Copa de la Reina).

Amb l’ajut d’un públic que s’ha bolcat amb l’equip, les noies han correspost i s’ha deixat la pell a la gespa en una matinal calorosa en extrem, i amb un emocionant i emotiu encontre que inclòs ha agradat a amics espanyolistes als que no solen agradar els encontres de futbol femení i puc donar fe d’aquest extrem.

A Saragossa, necessitem l’ajut de tota l’afició. Que es bolqui amb l’equip, que s’ha fet mereixedor d’aquest suport. Allà estarem, animant a l’equip i a per la Copa !!!.
Us deixo aquesta llarga i extensa galeria d’imatges del partit que només altres compromisos del nostre club, de resultat menys agradable, ha impossibilitat que estiguessin abans penjades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comentar que lamentable una vez más la actitud de Pedro Tomas Boticario dandono ordenes,haciendo retirar las banderas de la valla publicitaria, pese a no ser televisado el partido... y no como el dia del derbi femenino tambien que stuvo casi todo el partido alguna bandera de los otros tapando la publicidad ante el cabreo constante del resto de la gente... por quitar como siempre las nuestras...

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
FELICITATS A TOTS ELS ESPANYOLISTES TAMBÉ A TU X TEU GRAN TREBALL JOSEP MARIA, VAM GUANYAR MERESCUDAMENT PERÒ PATINT FINS AL FINAL, ESTAREM AMB L'EQUIP A SARAGOSSA I DEMOSTRAREM AMB ORGULL QUE SOM ELS MILLORS.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M