diumenge, 14 de juny del 2009

DIADA DE FINAL DE TEMPORADA
DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA





































Sota un sol de justícia, i una temperatura força calorosa de ple estiu tot i que encara ens trobem en els darrers dies de primavera, ha tingut lloc ahir dissabte al mati, la Diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua, en el Camp 1er de la Ciutat Esportiva de la Vall d’Hebrón, aprofitant enguany, la remodelació de totes les instal·lacions i com no, la nova gespa artificial de darrera generació.
Les darreres temporades, l’acte es duia a terme a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

Els diferents equips de l’entitat, han anat disputant partidets, començant per els Infantils, seguint els alevins, cadets i juvenils, per acabar amb es benjamins davant prebenjamins, aquests darrers, de futbol 7. També hi ha tingut lloc un partidet entre pares per acabar d’arrodonir la Diada.

Tots els nanos han rebut una medalla commemorativa, i tres membres de la penya que acaben el seu cicle esportiu com a jugadors després d’haver passat per tots els equips de la institució, han rebut com a distinció per la seva fidelitat una placa, al igual que una de les col·laboradores de la Penya.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M