dilluns, 24 d’agost del 2009

EMPAT DEL "B" A MANLLEU (1-1)

(Mpal. de Manlleu, L’Osona; Josep Maria)


A.E.C. Manlleu: 1 - R.C.D. Espanyol “B”: 1

Manlleu i Espanyol B han empatat a un gol en un igualat encontre en el que el millor joc i les millors ocasions s’han vist en el segon temps. Els de Clotet s’han avançat amb un gol en el darrer minut del primer temps, però els osonencs han empatat en el primer quart del segon període.

Fluix primer temps

Molta igualtat, absència total d’ocasions de gol, ha estat la tònica permanent d’un primer temps en el que les jugades de perill han brillat per la seva absència fins arribar en els darrers minuts de joc.

El primer llançament dels locals ha estat a càrrec de David Pérez, al minut 31 després d’una jugada individual de Geli, marxant-se desviat el llançament final del davanter manlleuenc.

La rèplica espanyolista ha estat igual de desencertada, amb un xut de Tai al minut 38 molt desviat. Semblava que l’empat inicial seria el resultat que mostraria el marcador al final del primer temps, però no ha estat així.

Guillem Creus en banda dreta li ha robat la cartera al defensa esquerrà del Manlleu, s’ha marxat com una bala cap a línia de fons, i la seva centrada ha estat rematada pel dorsal tres, Ricard, sobre la pròpia porta al intentar rebutjar anticipant-se a un possible remat de Chuli, amb la mala fortuna que ha introduït l’esfèrica dins la seva porteria, sense que el meta Andrés Burgada “Tato”, ex jugador del Juvenil espanyolista (Campió de Copa a Ponferrada) i del filial espanyolista, pogués evitar el primer gol perico.

Encara Guillem Creus ho ha provat un minut després, en l’afegit del primer temps, amb un llançament que ha passat lliscant el travesser. Maik, per la seva banda, ha xutat molt desviat. Era tot el perill vist en el primer temps.

Empata el Manlleu

Ha estat una falta comesa per Canario (que havia sortit en el segon temps), llençada des de banda dreta de l’atac local, i Geli, ha rematat impecablement superant a un Víctor Ibáñez que poc ha pogut fer per evitar el bonic gol.

En jugada similar, aquest cop si que el llançament ha donat opció al meta espanyolista al anar més tancat, i ha rebutjat a còrner.

L’Espanyol mica a mica, anirà trobant-se millor sobre el camp, aprofitant els espais que els locals deixen, i sorprendran en moltes ocasions a l’avançada defensa manlleuenca, però sense fortuna en els metres finals.

Chuli tenia una ocasió, rematant un tret sec, ajustat al pal esquer, que obliga a Tato Burgada a enviar a còrner emprant-se al màxim.
Però la parada de la tarda ha estat de Víctor Ibáñez, traient una prodigiosa mà quan ja s’intuïa el gol, en el minut 66 en una rematada a boca de canó.

El joc és més obert i més vistós: El Manlleu té en un servei de cantonada una bona ocasió, passejant-se la pilota per l’àrea petita sense rematador.

Alex perdona

El jugador juvenil cedit al Badalona disposarà d’una ocasió immillorable, quan en una arrancada des de mig camp, Pedraza, es marxa sol, aixeca el cap i veu desmarcat sol al davanter, li cedeix la bola amb una bona passada, però Alex de primera, remata desviat a un metre del pal esquer quan ho tenia tot a favor, amb Tato pràcticament venut.

Canario culmina una jugada d’atac, amb un fort tret que passa a un parell de pams per sobre el travesser. El gol es resisteix, i les taules seran el resultat definitiu.

En els darrers minuts, altre oportunitat per l’Espanyol que arriba amb fluïdesa i claredat fins l’àrea rival, però allà les idees es ennuvolen. En una d’elles, serà Àngel qui triga una eternitat per centrar quan es trobava un company sol esperant el passi.
Amb una rematada d’Alex de cap, fluixa i desviada, a centre de Lucas Porcar, i una rematada de David López en temps d’afegit davant un Tato Burgada ja superat, i que acaba traient les cames d’un defensor després que l’esfèrica li anés com el ferro a un imant, Francesc Galán xiula el final del partit amb el resultat esmentat.



Fitxa Tècnica:
AEC Manlleu: “Tato” Burgada, Masoliver, Ricard Ferrer, David Andreu, Robert, Raul Calvo, Maik, Oscar Gely, David Pérez, Venzal i Oriol Miralles.
Substitucions: Mito per Miralles, m. 46; Alexis Sánchez per Raul Calvo, m. 69; Dani per Venzal, m. 84; Cristian Martínez per David Pérez, m. 87. Resta banqueta: Ortiz, Fran,(ps), Gerard, Alex Granell.


RCD Espanyol “B”: Víctor; Aitor, Ángel, Oscar Reyes, Vega, Diego López, Creus, Tai, Chuli, Pedraza i Max.
Substitucions: Canario per Tai, m. 46; Lucas per Creus, m. 53; Pere i Álex per Aitor i Chuli, respectivament, m.64. Resta banqueta: Dinu (ps), i Sergio.

Àrbitre: Francesc Galán, del comitè territorial català. Ha ensenyat targeta groga a Raul Calvo, m.12, Maik, m.27, David Andreu, m. 52, Canario, m. 55, i David López, m. 82.

Gols: 0-1: Ricard, pròpia porta, m. 44; 1-1, Geli, m. 56.


Incidències: Encontre amistós disputat en el Mpal. de Manlleu entre el conjunt osonenc i un combinat de jugadors del filial espanyolista y diversos jugadors del juvenil.

Tarda calorosa, i amb força xafogor. Conducta totalment reprovable i actitud impresentable del sector radical del Manlleu, que sota una pancarta amb la nominació d’ “Orgull 1931”, s’han dedicat a insultar contínuament a la institució blanc-i-blava, lluint samarretes del FC Barcelona molts dels seus integrants, en comptes de dedicar-se a animar al seu equip, i lluir els seus colors, que falta els hi fa...

J.Manel Casanova i Siscu Matlló presents en aquesta nova prova del filial espanyolista.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M