dijous, 27 d’agost del 2009

IVAN, CAPITÀ

EL FEMENÍ "B" EMPATA A DOS GOLS DAVANT L'EUROPA, A L'ÀLIGA




Ivan de la Peña, ha estat escollit per Mauiricio Pochettino per ser el capità del RCD Espanyol 2009/10 després de la mort sobtada de Dani Jarque.

El càntabre ha passat per davant de David García, que era a qui li corresponia per antiguitat en temporades al primer equip o Moisés Hurtado en anys de pertinença a l’entitat espanyolista, sempre per després naturalment del desposseït en el càrrec, Raul Tamudo, i sempre que es seguissin criteris d’antiguitat.


Que voleu que us digui, son coses internes de vestidor, i naturalment ni entro ni deixo d’entrar, ja que desconec el que allà dins es mou. S’ho facin com vulguin, sempre que ho donin tot sobre la gespa i representin el millor possible a l’entitat fora d’ella. Si més no, sembla un pèl (sense segones intencions la paraula) arriscat, donar el braçalet a qui per desgràcia ja ni el primer encontre de lliga es podrà comptar amb ell, i molt me temo que l’edat que no perdona, ens faci durant masses encontres veure la senyera en el braç del segon capità. Però son decisions del responsable del vestidor i per tant, res a dir.





David García, Moisés i Luis García seran els altres tres capitans.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M