dimarts, 25 d’agost del 2009

GOLEJADA DEL CADET "A"
DAVANT UN CONJUNT JAPONÈS (5-1)











RCD Espanyol: 5 – Shizuoka FC : 1

El Cadet “A” del RCD Espanyol va disputar diumenge al migdia en mig d’una calor asfixiant, el seu primer encontre amistós després que comencessin dilluns passat els entrenaments.
El rival va ser (igual que amb el Cadet “B”), el conjunt japonès del Shizuoka FC.

El conjunt de Fran Navarro, va començar molt bé, marcant en el primer minut de joc, mitjançant Isaac, i va gaudir d’ocasions per incrementar el compte, amb una rematada de cap de Sandro Armas ajustada al pal esquerra, un xut del propi jugador canari que es marxar a un pam del pal dret.

Però en una jugada embolicada en la que la cobertura espanyolista no va saber treure amb contundència l’esfèrica, aquesta va caure dins l’àrea a un davanter visitant que va xutar i desprès de colpejar en un defensor va acabar entrant dins, significant l’empat.

Aquest gol va donar confiança als japonesos, que fan frenar el ritme de joc que l’Espanyol havia imposat des d’un principi, l’encontre es va igualar, i els visitants van mantenir a ratlla al conjunt perico, arribant-se al final del primer temps amb l’empat a u ressenyat, i amb només un parell de jugades en les que els catalans haguessin pogut marcar: Una jugada individual de Lucho acabada amb un remat dur que el meta japonès rebutja i una ocasió en la que Isaac en la boca de gol no va pogué controlar l’esfèrica.

El segon temps, canviar la decoració de l’encontre per complert: Un Espanyol amb molts canvis, i amb la fortuna també (com al primer temps) d’un gol ràpid, aconseguit per Luis Vioqué després de fer-se amb el rebot del seu propi remat al pal, i batre al meta japonès.

Manel Royo, amb un tret des de trenta metres, colpejant a un defensor i desviant la trajectòria despistant al porter, aconsegueix posar terra pel mig, elevant la diferència en el marcador.

Els dos darrers gols, portaren la signatura d’Albert Miravent: El primer després de fer un bon control i de xutar creuat superant al meta (m. 62’) i el darrer en els compassos finals (79’) al transformar una pena màxima.

Entre mig d’ambdós gols, l’Espanyol, amo i senyor del joc, disposar de grans ocasions, com una d’Aitor en la que davant la sortida del meta li envia una vaselina que s’acaba estavellant en el travesser o una de Pedro (el paraguaià del Infantil A de la temporada passada, que després de recuperar-se de la greu lesió, puja dues categories al Cadet A), que tot sol davant el meta, xuta al ninot quan tenia tota la porteria.

Primera prova positiva pel conjunt de Fran Navarro, en prou feines quatre entrenaments des de la tornada de les vacances.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Ríos, Pifa, Sergio Corella, Royo, Juanjo, Pablo, Lucho, Armas, i Isaac.
També van jugar: Arroyo, Oscar Medina, i en el segon temps, Jose (p.s.), Albert Miravent, Luis Vioqué, Adrián Ruiz, Aitor, Gerard Font, Javi, Pedro.

Gols: 1-0: Isaac, m. 2; 1-1, m. 20; 2-1: Luis, m. 42; 3-1: Manel Royo, m. 55; 4-1: Albert, m. 62; 5-1: Albert (pen), m. 79.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit amistós disputat en un horari intempestiu, amb una temperatura ambient de 32º i molta xafogor. Actuaren de jutges de línia, nois japonesos.

Els integrants del Shizuoka van presenciar l'entrenament del primer equip espanyolista ahir tarda, i com no, van fer cua per fer-se amb un autògraf del seu ídol, Nakamura.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M