diumenge, 23 d’agost del 2009

L'ESPANYOL "B" REMUNTA EN MONTCADA (1-2)

(Nou estadi Municipal, Montcada i Reixac; Vallès Occidental: Josep Maria)

CD Montcada: 1 – RCD Espanyol “B”: 2

Un combinat del Espanyol “B” amb jugadors juvenils, fitxatges, i jugadors alguns amb dubtós futur, s’han enfrontat i han vençut al conjunt de Primera Catalana del CD Montcada en encontre amistós disputat al Mpal. de la localitat vallesana. Els de Josep Clotet han remuntat el gol inicial dels montcadencs, donant-li la volta al marcador.

Després d’un primer quart de tempteig, sense ocasions clares de gol, el capità del CD Montcada, Paco Tamudo ens ha demostrat que això de ser murri es genètic, i no sol es troba dins les habilitats del seu germà Raul... En una internada, ha provocat el penal i amb quelcom de la seva part, ha aconseguit el seu objectiu, assenyalant el col•legiat el màxim càstig que el dorsal sis Carrión ha transformat molt bé a l’esquerra de Dinu que tot i que s’ha estirat endevinant el lloc li ha estat impossible evitar el primer gol del matx.

Dani Nieto (un dels destacats del partit) ha avisat ja tan sols dos minuts després del gol montcadenc, rematant d’un cop de cap i aturant Jonathan. David, molt oportú, en altre jugada d’atac ha tallat una bona combinació en la frontal entre Dani Nieto i Canario, quan el primer anava el rematar.

Empata, Nieto

Una centrada per la dreta de Sergio Ginés després d’arribar fins línia de fons, acaba amb un toc d’esperó de Canario deixant-li la bola a Dani Nieto, el davanter balear, que de fort tret després de tocar a la creueta acaba entrant dins, fent inapel•lable l’intent de Jonathan.

L’Espanyol ho intentava amb bones connexions entre Blázquez i Sergio per banda dreta, mentre que per l’esquerra, Tiko Messina intentava aportar velocitat però no acabava de desbordar i de pogué centrar amb garanties. El meta montcadenc s’anticipa precisament a una perillosa centrada de Blázquez enverinada, traient-li la pilota del cap a Dani Nieto.

Per contra, el CD Montcada s’acosta en un parell d’accions: Una amb centrada passada que Sergio rebutja de cap dins l’àrea petita evitant possibles complicacions, i l’altre amb un xut de Dominguez, que bloca Dinu perfectament. El primer temps s’acaba amb un llançament de Dani Nieto que surt fora a metre i mig del pal.

El CD Montcada introdueix fins a set canvis

Mentre, a l’Espanyol B, Lucas substitueix Tito, al conjunt local fins a set jugadors de refresc intenten seguir mantenint el ritme alt dels vallesans que els permeti continuar aguantant al filial espanyolista.

Però no serà així: El conjunt de Clotet a mida que passin els minuts, es anirà fent amb el control del partit i es bolcarà cada cop més sobre la porteria defensada per Tardio en aquest segon període.
Fruit d’aquest major domini, Norbert salvarà al CD Montcada traient sota pals un llançament enverinat bombejat que es colava un cop superat el meta local. Canario, obliga a lluir-se al meta al executar un lliure directe amb camí de l’escaire dreta de la porteria; el meta local, amb una gran intervenció evita el gol enviant a còrner.

L’Espanyol torna a tenir el gol en els seus peus, quan una perfecta i precisa centrada de Canario acaba sent rematada per Dani Nieto, amb potència, i l’esfèrica s’estavella al mig del pal dret de la porteria montcadenca.

En un minut es passa d’un hipotètic 2-1 a un 1-2

Tamudo deixa el lloc a un company, i per part espanyolista Chuli intentarà aportar més profunditat. Però serà el CD Montcada qui gaudirà de la millor ocasió de tot l’encontre quan Dominguez tot sol encara a Dinu, aquest l’aguanta bé, i evita el gol dels locals. Només un minut després, Sergio Ginés de cap, remata al fons de la porteria una centrada des de banda dreta, aconseguint un gol de bella factura.

De nou el meta montcadenc es llueix al rebutjar a còrner un tret de Lucas al minut 76 de joc. En la recta final del matx, en els deu darrers minuts, tots dos equips gaudeixen d’ocasions molt clares: El CD Montcada, Egaña, remata de cap un pèl creuat sortint la pilota fregant el pal esquer de la porteria de Dinu, i per part espanyolista, Dani Nieto en ràpida carrera des de zona de mitjos se’n anirà fins i tot de la seva ombra, fins que perdi l’esfèrica per pecar d’un exacerbat individualisme.

Sergio Ginés, tindrà el tercer a falta de tres minuts per la fi de l’encontre però el seu potent llançament tornarà a fer impacte en la fusta de la porteria.
Demà, la resta de jugadors del filial, disputarà a Manlleu un encontre més complicat, ja que el rival és dels favorits a Tercera Divisió. Serà a la ciutat osonenca, a partir de les 19:00 hores.

Fitxa Tècnica:

CD Montcada: Jonathan, Cusso, Oscar, David, Cuadras, Carrión, Javi, Burgos, Serrano, Paco Tamudo, i Dominguez.
Substitucions: Al segon temps (m. 46), Miki, Tardio (p.suplent), Solanas, Egaña, Norbert, Pacheco, i José, per Cusso, Jonathan (porter), Oscar, Carrión, Javi, Burgos, Serrano, respectivament. Álvaro per Paco Tamudo, m. 61; Pablo per Cuadras, m. 78; Dani per Pacheco, lesionat, m. 87.

RCD Espanyol “B”: Dinu, Blázquez, Adrián Pérez, Jordi Amat, Gotor, “Tito” Ortiz, Sergio Ginés, David López, Dani Nieto, Canario i Tiko Messina.
Substitucions: Lucas Porcar per Tito, m. 46; Cervera per David López, m. 58; Chuli per Canario, m. 65.

Gols: 1-0: Carrión (pen.), m. 19; 1-1: Dani Nieto, m. 28; 1-2: Sergio Ginés, m. 67

Àrbitre: Bastida Torres, del comitè territorial català, delegació de Terrassa, assistit en bandes per Asensio, i Álvarez.

Incidències: Encontre amistós disputat entre els equips del CD Montcada i l’Espanyol B, al Nou Estadi Municipal de Montcada a La Ferrería. Josep Borrell, Josep Manel Casanova i Siscu Matlló, els membres de l’expedició espanyolista presents a la localitat vallesana. Presència d’espanyolistes en les grades del Nou Estadi Mpal.