CE EUROPA: 2 - RCD ESPANYOL "B": 2

ceeuropa.com /
Crònica: Àngel Garreta

Bon partit i millor segona part local a l'Àliga

L'Europa va empatar el seu tercer partit de pretemporada contra un equip de la seva lliga, l'Espanyol B, en duel disputat al Camp de l'Àliga. Les gracienques van anar de menys a més per acabar fent un gran segon temps en que van merèixer fins i tot poder esgarrapar la victòria. Marina (al primer temps) i Sango (al segon) van ser les golejadores.

Després de dues derrotes en l'inici de pretemporada, l'equip escapulat va empatar ahir contra l'Espanyol B al Camp de l'Àliga en un partit que, en general, va deixar molt bones sensacions de les escapulades. A més a més l'equip, que no havia anotat encara cap diana, va signar les primeres de la pretemporada, una a cada part, obra de les davanteres Marina i Sango.

La primera ocasió clara del partit la va tenir l'exescapulada Eli al minut 10. Després de regatejar fins a quatre jugadores locals, el més fàcil de la seva acció, rematar a gol amb la única oposició de la portera Txell, va acabar amb la pilota fora fregant el pal en un error incomprensible. La rèplica escapulada, seixanta segons més tard. Una passada enrere sense mirar d'una defensa perica va deixar la pilota als peus de Marina. La davantera escapulada, en una gran acció individual, va regatejar dues defensores i va definir amb un regat de classe davant la portera Natalia, transformant a porta buida un gol de bonica factura.

L'intent d'empat de les blanc-i-blaves, ahir de vermell, va arribar al minut 23, amb una vaselina de Sara Mérida que va anar a picar al travesser escapulat. A la mitja hora les visitants van aconseguir les taules amb una escapada per banda d'Alexia. La jugadora, tot i la pressió de Maria, va aconseguir xutar ajustant la pilota al pal curt i superant a Txell. A tres minuts pel descans, jugada agredolça a l'àrea escapulada. En un xut molt col·locat i potent, la portera Txell va respondre amb una espectacular intervenció en que va volar, a mà canviada, per enviar la pilota a còrner. D'aquesta fantàstica acció defensiva local es va passar a l'infortuni donat que en l'execució d'aquest còrner, un xut imparable de Leti es va convertir en el 1-2 amb que es va arribar a la finalització del primer temps.

A la represa, als dos minuts, Eva Llamas es va plantar cara a cara amb Sònia Llop, portera escapulada al segon temps. La vaselina de la jugadora espanyolista va anar a picar al pal. Aquesta va ser la ocasió més clara de les visitants en un segon temps en que l'Europa, en balanç d'ocasions, va ser superior. Les gracienques van mantenir ordre defensiu al primer temps, tot i els gols, però al segon es van esperonar en atac i van arribar a trenar boniques jugades de combinació que conviden a l'optimisme a la lliga. A falta de poc més d'un quart d'hora pel final, Sango va resoldre una jugada embolicada dins l'àrea i en el mà a mà amb la portera i lliscant pel terra fruit de la pressió d'una central, va ficar la punta de la bota per fer el definitiu 2-2 que va presidir el marcador fins al final.

Pretemporada (amistós) · 26/08/09 · Camp de l'Àliga

EUROPA: Txell, Maria, Teixi, Olga, Carla, Vane, Lorena Sánchez, Sonia Lorenzo, Marta, Sango i Marina... També van jugar: Sonia Llop, Alba, Txiky, Silvia Vives i Lorena Fernando.

ESPANYOL B: Natalia, Silvia, Anna Cris, Sara Garcia, Andrea Pereira, Brenda, Sara Mérida, Elena, Eli, Leti i Alexia... També van jugar: Juliana, Elvira, Tania, Lara Gómez, Eva, Carla Gómez, Linda i Carla Borras.

ÀRBITRE: Victoria Petrova