dimecres, 26 d’agost del 2009

MARQUÉS, ES QUEDA

Foto de l'entrenament de dilluns a Sadrià. Marqués, en primer pla.


Fernando Marqués, serà jugador del RCD Espanyol

José Fernando Marqués Martín (Madrid, 4/12/1984), després de estar a prova, disputar el segon període de l’amistós a Montilivi, l’encontre d’entrenament davant el Cassà a la Ciutat Esportiva i diverses sessions d’entrenaments, sembla ha convençut als tècnics, més tenint en compte que és pràcticament impossible fer-se de nou amb els serveis del brasiler Nene, (ja que el Mónaco no cedeix, a veure si alguns n’aprenen), i que en l’equip no hi ha jugadors específics de banda esquerra de llarg recorregut, ja que les condicions de Nakamura son ven diferents tot i que pugui jugar i de fet juga per l’esquerra.

El seu representant, l’ínclit Manel Ferrer, s’ha sortit un cop més amb la seva, i curiosament al “més pur estil” Manel Ferrer, apareix “sospitosament” un possible interès del Panatinaikos justament mentre l’extrem esquerra madrileny s’exercitava amb el conjunt perico. Més del mateix; un cop més, el representant ha sabut fer la seva feina...

El seu historial (el de Marqués), comença amb el Rayo Vallecano on com juvenil va debutar amb el conjunt de Vallecas de la mà de Fernando Vázquez la temporada 2002/03. El descens del conjunt madrileny no va impedir que continues al conjunt vallecà la següent temporada on va disputar 25 encontres amb la samarreta del Rayo, marcant dos gols.

Al conjunt del Rayo on va meravellar per les seves condicions tècniques va començar l’altre part paral•lela a la seva trajectòria: Els nombrosos “affaires” extraesportius, incidents, indisciplines i un llarg etc. que va fer que l'hagi acompanyat com una rèmora a la seva trajectòria. El Rácing de Santander va ser el següent destí; Allà es va trobar amb altre cas similar, el de Jonathan Valle, altre promesa de futur del futbol espanyol malmès per el mal cap...

Allà a Santander, en comptes de créixer com a jugador (3 encontres disputats amb només 84 minuts de joc) el que va augmentar va ser la seva fama de problemàtic (accidents de trànsit, absències en entrenaments, etc.). Cinc encontres disputats amb el conjunt càntabre, fan que en desembre de 2005 marxi i l’Atlético de Madrid “B” sigui el seu següent destí, on triomfaria i la destitució de Bianchi i l’arribada de Murcia a la banqueta del Manzanares fa que pugi al primer equip matalasser on jugarà 7 encontres de lliga amb un total de 236 minuts de joc.

De nou les seves “histories”, li juguen una mala passada i acaba malament al conjunt matalasser i es cedit al CD Castellón on només juga un encontre, per tornar al filial matalasser, per disputar de nou a la màxima categoria del futbol espanyol dos encontres amb tan sols 28 minuts de joc.

Canvi total de rumb: Fitxa per l’Iraklis grec, on milita les dues darreres temporades, fins el moment en que aquest estiu finalitza el seu contracte i no li renova el conjunt grec. La resta ja ho sabeu...

Des d’ací, desitgem malgrat totes aquestes “histories”, el major èxit de Fernando amb els nostres colors, i que s’esforci al màxim tal com ha fet en les ocasions que l’hem pogut veure aquests darrers dies i que d’una vegada per totes hagi madurat mentalment. Sort!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M